Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.07.2014

У Гребінку "злетілися" байкери! (ФОТО)


4, 5 та 6 липня 2014 року у м. Гребінка пройшов 16-й щорічний мото-рок фестиваль "НЕБЕСА"


У Гребінці відбувся шістнадцятий мото-рок-фестиваль «Небеса»

4 - 6 липня 2014 року байкери з Полтавщини, Київщини, Черкащини та Чернігівщини завітали до Гребінки. Головна  мета мото-рок-фестивалю "Небеса" – це вшанування пам'яті людей, чиє життя обірвалося у молодому віці.

Гребінківський парк біля стадіону "Юність" у черговий раз став притулком для сотні власників сталевих коней. Учасники фестивалю протягом трьох днів спілкувалися з друзями, відпочивали  та слухали рок-музику.

Хлопці з Гребінки завжди відрізнялися привітністю прийому, а цього разу вона була приправлена гідною організацією порядку. Час і досвід дають свої результати! Пропускний режим, місце для парковки, охорона - усе це працювало на імідж організаторів, і не було нав'язливим для волелюбної натури байкерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотоальбом "Небеса -2014"

Біля храму Святого Георгія Побєдоносця відбулося освячення байкерської техніки священиком Стефаном Худиком, після чого центральними вулицями тихого містечка прогуркотіли швидкісні мотоцикли.

У традиційному вечірньому концерті брали участь рок-клуби з різних міст України. Особливо гаряче аплодували постійним учасникам фестивалю - гуртам "Цензор", "Леді Блюз", "Коросташів мюзік-бенд", гурту «White Witch band»,  Сюзанні ELPy.

Виступаючі колективи вразили всіх глядачів енергетикою і якістю музики. Фінальну пісню "Небеса" виконала Олександра Верхольот.

Колективи, що змінювалися на сцені, час від часу видавали настільки вражаючі речі, що стає дивовижним вміст багатьох музичних телеканалів, що роблять кар'єру на "зарубежке", і нездатних розгледіти безцінне під власними ногами.

Ну і, звичайно, не обійшлося без конкурсів. Організатори свята постаралися, щоб було цікаво і глядачам, і учасникам фестивалю. Адже подія ця відбувається в Гребінці вже не перший рік, стала традиційною, і, що немало важлливо, дуже полюбилася і гребінківцям, і гостям.

Також, організаторами фестивалю, байкерами та простими глядачами були зібрані кошти, фінансова допомога для сім'ї загиблого гребінчанина Євгена Лукаша.

Завершив концерт святковий феєрверк. Жителі міста зізналися, що цьогорічний 16-й фестиваль був надзвичайним, тому тепер вони будуть чекати з нетерпінням наступний з'їзд байкерів.

Фестиваль "Небеса" проводиться з 1997 року. Спочатку, як фестиваль молодіжної музики. У 2005 році до музикантів приєднались байкери, і фестиваль став "мото-рок". У 2008 році отримав назву "Небеса" і проводиться з метою вшанування пам'яті людей, чиє життя обірвалось у молодому віці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

White Witch band

 

Сюзанні ELPy

 

 

Гурт "Коросташів мюзік-бенд"

 

 

 

 

Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 3288
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Мото-рок фестиваль, Гребінка, 2014, Небеса




Всього коментарів: 4

0
3 digitaleks   (07.07.2014)
Н-да... Зі сторони це виглядає набагато гарніше та чистіше, ніж зсередини )))))
Дякую за гарні фото!


0
4 Cat   (07.07.2014)
digitaleks , щось не без чогось)) на жаль чи що( в житті баланс - де гарно, повинно бути і не дуже гарно. Щоб на фоні негарного побачити гарність гарного - оце я закрутив мислЮ)))) пора писати філософський труд)


1
2 Cat   (07.07.2014)
що гарно, то гарно!) дякую адміну,що він не ледачий - отстріляв фестиваль і альбом оперативно зробив і наповнив його - респект!


0
1 Погляд зі сторони.   (07.07.2014)
Чудова подія, чудові фото, спасибі тим людям, які це роблять. Я вже далеко не молодий, але ця подія скидає з плечей років 30... Небеса давно і по праву свято міського масштабу!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ