Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.05.2023

У Полтаві чоловік під час сварки кинув гранату під ноги своїй дружині


Подія сталася 6 травня, близько 19-ї, у Подільському районі міста


поліція затримала чоловіка за підозрою у замаху на вбивствоУ порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано 59-річного мешканця Полтави. Чоловіка підозрюють у причетності до замаху на умисне вбивство дружини.

За погодженням з Полтавською окружною прокуратурою відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 15 (закінчений замах), частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Подія сталася 6 травня, близько 19-ї, у Подільському районі міста. За попередньою інформацією слідчого підрозділу відділення № 1 Полтавського райуправління поліції, між фігурантом та його 41-річною дружиною виник конфлікт. У процесі сварки чоловік кинув на підлогу бойову гранату.

Унаслідок вибуху незначні ушкодження отримав сам порушник. На щастя, жінка не постраждала. Затриманому надано необхідну медичну допомогу – загрози для його життя та здоров’я немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині сталася аварія за участю авто та мотоцикла

Вилучені з місця події речові докази спрямовані на судову експертизу. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

У рамках відкритого кримінального провадження триває комплекс необхідних слідчих дій, а також оперативних заходів щодо встановлення джерела походження боєприпасу.

Схожі матеріали:
👁 462
Категорія: Події
Теги: Вибух, ГРАНАТА, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ