Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.01.2013

Укрзалізниця оприлюднила статистику аварійності потягів Hyundai


За сім місяців експлуатації швидкісних потягів Hyundai в Україні вони ламалися 99 разів,


Укрзалізниця оприлюднила статистику аварійності потягів Hyundai

За сім місяців експлуатації швидкісних потягів Hyundai в Україні вони ламалися 99 разів, а по компенсацію вартості проїзду у зв’язку з цими поломками звернулися 3 324 пасажири.

Такі цифри оприлюднено у відповіді ДП "Українська залізнична швидкісна компанія" на інформаційний запит видання zaхіd.net.

"Здебільшого це дрібні несправності, які стосуються сушарки для рук, сенсорних вимикачів внутрішньовагонних дверей, системи трансляції відеоінформації в салонах потягів, однак останнім часом трапляються і серйозні несправності системи живлення, які зумовлені різким зниженням температури", – зазначено в повідомленні УЗШК.  

Дані про кількість поломок, оприлюднені дочірнім підприємством Укрзалізниці, вказані до 23 грудня 2012 року включно. Втім і після цієї дати швидкісні потяги регулярно затримувалися, або й зовсім не виходили на маршрут.

Представники Hyundai ще раз гарантували усунення неполадок, що призвели до численних поломок їхніх потягів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці замерз новорічний Хюндай Інтерсіті+ (ФОТО)

Південнокорейська компанія Hyundai Rotem гарантувала готовність у найкоротші терміни усунути всі несправності, які призводили до численних поломок швидкісних потягів Hyundai, закуплених Україною.

Зокрема, компанія зобов'язалася власними силами і за свій рахунок забезпечити модернізацію дахів і обшивки головної частини потягів, модернізацію гальмівної системи і перемикачів видів струму, а також замінити пошкоджені віконні блоки і гальмівні колодки, повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Окрім того, фахівці Hyundai модернізують системи життєзабезпечення, в яких тепер будуть використовувати акумуляторні батареї більшої ємності українського виробництва.

В "Укрзалізниці" також хвалилися, що за перші 15 днів нового року швидкісні потяги "Інтерсіті+" і "Інтерсіті" жодного разу не ламалися і курсували за графіком.

Починаючи з 28 грудня 2012 року, всі рейси потягів "Інтерсіті+" обслуговуються виключно рухомим складом виробництва Hyundai Rotem. На сьогоднішній день технічні фахівці компанії Hyundai постійно чергують у пунктах обороту потягів, а з 20 січня 2013 року вони будуть супроводжувати потяги до тих пунктів, де відбувається зміна виду струму.

Раніше компанія Hyundai вже принесла українським пасажирам вибачення за завдані незручності. У своєму листі компанія повідомила, що численні поломки викликані, перш за все, складними погодними умовами в Україні.

Нагадаємо, за листопад-грудень 2012 року швидкісні потяги, які обійшлися в Україні 307 мільйонів доларів.

Як відомо, перший комерційний рейс швидкісного потяга "Інтерсіті+" виробництва Hyundai Rotem було здійснено з Києва до Харкова 27 травня 2012 року.


Схожі матеріали:
👁 1171
Категорія: Освіта
Теги: україна, Хюндай, Потяг, hyundai, Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ