Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.03.2014

Віче у Гребінці обрало кандидата на голову РДА


Віталія Роспопова знають і поважають у Гребінці як чесну, порядну людину, вправного організатора


Віче у Гребінці обрало кандидата на голову РДА

16 березня 2014 зібралося менше громадян, ніж завжди. Про ситуацію в Україні та головні завдання військкомату розповів присутнім заступник военкома Сергій Кульомін.

«Ми знаходимося в стані війни, тому треба на місцях робити дуже конкретні речі, які зменшать втрати при драматичному розвитку подій. Треба готовитися до гіршого. Тому в Гребінці необхідно терміново перевірити бомбосховища і підготовити їх до експлуатації, відпрацювати систему оповіщення цивільного населення.

Зараз по всій Україні оголошена часткова мобілізація, а в Гребінці багато громадян, які мають броню на випадок війни. їм треба перевірити у військкоматі, чи ця броня не знята.

Хочу вам сказати, що Гребінківський військкомат знаходиться в дуже скрутному матеріальному стані. Про яку боєготовність армії можна говорити, коли в кабінетах військкомату стоять комп’ютери першого покоління.

Я звертаюся до підприємців міста, до фермерів з проханням допомогти військовим хоч канцтоварами, і не піднімати ціни на свою продукцію», - заявив заступник воєнкома.

Наступне питання щодо кандидатури на посаду голови районної державної адміністрації розглядали не довго, бо люди вже самі давно визначилися, обговорили між собою ще до зібрання громади.

Віталія Роспопова знають і поважають у Гребінці як чесну, порядну людину, вправного організатора. Він має досвід роботи в адміністрації. Народ одноголосно підтримав кандидатуру Віталій Васильовича Роспопова, представника Соціалістичної партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: У Гребінці збирають гуманітарну допомогу для українських збройних сил

Правда, чи будуть звертати увагу на думку гребінківців ті, хто сидить у Полтаві та Києві? Питання риторичне.

На цьому ж Віче було обрано координатора з безпеки. Ним став Василь Коваль. «Він же буде представляти Гребінку в обласній координаційній групі з питань безпеки. Ще на цьому зібранні громади, як в і на попередніх, давали змогу висловити людям свою точку зору, чи запропонувати конкретне рішення для виходу з кризи. Всім сподобався виступ пенсіонера Василя Сердюка.

«Я пропоную перевести районних і міських керівників на зарплату в 3 тис. грн. Може тоді вони опустяться на землю і будуть служити людям, які їх вибрали. А то отримують по 12-15 тис. грн. на міс., не вилазять зі службових машин, нічого не роблять для міста, і хочуть, щоб їх поважали», - критикує пан Сердюк місцевих чиновників.

А депутат міськради Василь Солодкий підтвердив, що в попередні роки влада робила все навпаки. «Замість того, щоб ремонтувати дороги, минулі керівники міста знищили асфальтний завод. Де логіка?», - обурюється Василь Солодкий.

У людей накипіло багато питань до міської влади, проте крім голови райради Валерія Зінченка нікого не було. Це при тому, що представників міськради особисто запрошували на Народне віче прозвітувати за свою роботу перед гребінківською громадою.

Олесь Пасічний
Пирятинська правда



Схожі матеріали:
👁 1983
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Роспопов, стан війни, РДА, військкомат




Всього коментарів: 7

0
7 root   (24.03.2014)
1 Іван   (Вчера 01:18)
Не маю нічого проти,але те що соціалісти при всіх владах керують у нас в районі,це досить напрягає...Його Валерій Зінченко привів у владу,потім Роспопов кудись зник...Не подобалось працювати на нижчій посаді,тепер ось знов буде керувать...

НУ ТЫ ЖЕ ВРОДЕ НЕ ДУРАК, СУДЯ ПО ЧАТУ:))
НУ ТАК УЗНАЙ, ПОИНТЕРЕСУЙСЯ, ЧТО И КАК
НА ВИЧЕ ПРИШЕЛ БЫ 
ТАМ РОСПОПОВ ВСЕ РАССКАЗАЛ.............


0
6 root   (24.03.2014)
3 Головний   (Вчера 18:44)
Да пришлють сюди керуваку! Плювати влада хотіла на ваші віче!

ПОКА ВСЕ ВОТ ТАК СЧИТАЮТ ДУМАЮТ...
ТО НИЧЕГО НЕ ИЗМЕНИТСЯ.................


0
5 root   (24.03.2014)
GKIGV , а я думал что все идиоты уже уе.. в рашу:))
народне виче предлагает своего кандидата
а уже его потом назначают
ЕСЛИ НЕ ЗНАЕТЕ, ТО УЗНАВАЙТЕ СПРАШИВАЙТЕ
НУ ИЛИ ...хотелось бы матом... МОЛЧИТЕ, И НЕ ПРОВОЦИРУЙТЕ ОСТАЛЬНЫХ СЛАБОУМНЫХ...


0
4 GKIGV   (22.03.2014)
а народна рада, видать, забула, що вони працюють безкоштовно і не претендують на посади


0
3 Головний   (22.03.2014)
Да пришлють сюди керуваку! Плювати влада хотіла на ваші віче!


0
2 Цікавий   (22.03.2014)
Хто б міг подумать, що у нього, нормальної наче людини, такі больні амбіції........


0
1 Іван   (22.03.2014)
Не маю нічого проти,але те що соціалісти при всіх владах керують у нас в районі,це досить напрягає...Його Валерій Зінченко привів у владу,потім Роспопов кудись зник...Не подобалось працювати на нижчій посаді,тепер ось знов буде керувать...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ