Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.11.2022

З січня наступного року у Гребінківській громаді запрацює КП "Екосервіс-2022"


До кінця календарного року все обладнання, передбачене проєктом, буде придбано та передано на підприємство.


З січня наступного року у Гребінківській громаді запрацює КП "Екосервіс-2022"Після потужної дворічної роботи в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги „Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”, що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), в результаті низки зустрічей, навчань, нарад, після проведення громадських обговорень, 15 листопада відбулася фінальна частина процедури створення КП "Екосервіс-2022" - підписання Договору про співпрацю територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства щодо розвитку системи управління відходами.   

Підписи під документом, який підтверджує намір співпраці громад у сфері поводження з відходами поставили Пирятинський міський голова Андрій Сімонов, Гребінківський голова Віталій Колісниченко, селищний голова Чорнухинської громади Олександр Василенко та Новооржицької - Анатолій Тітенко.

Окрім цього, під час зустрічі вони познайомилися з директором КП " Екосервіс-2022" Ярославом Сазоновим, контракт з яким підписано цього ж дня.

Новопризначений керівник – з числа вимушено переміщених осіб, проживав та працював до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в Харкові. Зараз з родиною мешкають у Пирятині. Він має досвід роботи на керівних посадах в комунальній сфері.


З січня наступного року наповну запрацює КП "Екосервіс-2022"
 

Експерт проєкту GIZ Максим Барінов поінформував учасників зустрічі про те, що техніка для роботи підприємства частково вже придбана і готова до поставки з Німеччини в Україну, зокрема, мова йде про сміттєвоз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому з’являється бажання більше курити у стані сп’яніння

До кінця календарного року все обладнання, передбачене проєктом, буде придбано та передано на підприємство.


З січня наступного року наповну запрацює КП "Екосервіс-2022"
 

Наразі перед новопризначеним керівником стоять завдання розроблення логістичних маршрутів для збору відсортованих відходів по територіях громад, розміщення майданчиків для їх збору.

Наповну підприємство розпочне роботу з січня наступного року.
 

З січня наступного року наповну запрацює КП "Екосервіс-2022"


З січня наступного року наповну запрацює КП "Екосервіс-2022"


З січня наступного року наповну запрацює КП "Екосервіс-2022"


Схожі матеріали:
👁 950
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: система управління відходами, КП Екосервіс-2022




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ