Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.03.2018

Завершився зональний етап обласного огляду-конкурсу театральних колективів


Гребінківський район представляв театральний колектив «Берегиня» Рудківської ЗОШ І-ІІІ ст


Завершився зональний етап обласного огляду-конкурсу театральних колективів27 березня весь світ відзначав Міжнародний день театру. Цей день став справжнім святом не тільки для акторів сцени, але й для мільйонів глядачів.

Театральне мистецтво України бере початок з глибокої давнини, коли воно проявлялося в народних іграх, танцях, піснях та обрядах.
Становлення класичної української драматургії пов’язане з іменами Івана Котляревського, який очолив театр у Полтаві, та Григорія Квітки-Основ’яненка, основоположника художньої прози в новій українській літературі. Бурлеск та експресивність поряд з мальовничістю та гумором, характерні для їх творів, надовго визначили обличчя академічного театру в Україні.

Завершився ІІ зональний етап обласного огляду-конкурсу театральних колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, у якому взяли участь 25 колективів (близько 300 дітей).

Гребінківський район представляв театральний колектив «Берегиня» Рудківської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Шевченко Олени Володимирівни та вчителя української мови та літератури Даценко Валентини Миколаївни, який продемонстрував виставу С. Васильченка «На перші гулі».

Учасники театрального колективу: Дубина Тетяна, Буц Владислав, Буць Лілія, Стрілець Олег.

Юні театрали, як ніколи, вдало виступили в порівнянні з минулими роками!

 
Театральний колектив «Берегиня» Рудківської ЗОШ І-ІІІ ст
 

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА висловлює щиру подяку учням та їх наставникам за талант, невтомну працю і любов до театрального мистецтва!

У талановитих учителів - талановиті учні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості

Хто цього року стане кращим в області дізнаємося 29 березня, де на розсуд членам журі буде представлено 6 кращих вистав. Успіхів та перемог!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Театральний колектив «Берегиня» Рудківської ЗОШ І-ІІІ ст


Театральний колектив «Берегиня» Рудківської ЗОШ І-ІІІ ст


Схожі матеріали:
👁 1250
Категорія: Культура
Теги: полтава, театр, Берегиня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ