Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.11.2013

Через крадіжку на Полтавщині зупинилися потяги


Через перебій у роботі світлофора сталася затримка потягів


Через крадіжку на Полтавщині зупинилися потяги

Неподалік залізничної платформи "Пост «Ворскла» Південної залізниці у Полтаві затримали чоловіка, який намагався вкрасти трансформатор із залізничного світлофора.

Через перебій у роботі світлофора сталася затримка потягів. Цього крадія лінійна міліція на станції Полтава намагалася зловити ще з літа. Інформує "Полтава. Коло"– Ще з літа час від часу хтось викрадав трансформатори, за допомогою яких перемикаються сигнали світлофора на  коліях.

Саме від цього залежить рух потягів, бо якщо вимкнути трансформатор, він відразу переключає світло на червоне, а це для машиністів означає, що колія зайнята і потяг не може рухатися далі, доки світлофор знов не засяє зеленим світлом, – повідомила Наталія Сайкіна.Злочинцем виявився 62-річний чоловік.

Його впіймали на гарячому, коли він розбирав трансформатор. За допомогою каменю та плоскогубців він відкрив кришку коробки та вийняв два пристрої.Не маючи постійного місця проживання та роботи, він хотів здати прилади на металобрухт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безхатько вкусив за пальця гребінчанина у полтавській електричці

Як повідомили у лінійному відділі міліції, транформатор виконує важливу роботу, але дорогоцінних металів у ньому немає і багато грошей за нього виручити не можна.

Раніше затриманий вже мав проблеми із законом за аналогічний злочин.Як повідомив перший заступник начальника лінійного відділу – начальник слідчого відділення Юрій Пругло, крадіжка карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2-х років або позбавленням волі на строк до 3-х років.

Крадіжка, пошкодження засобів сигналізації, яке порушило нормальну роботу транспорту – карається обмеженням волі на строк до 5 років.

Схожі матеріали:
👁 992
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ