Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.03.2022

Чи варто купувати срібні обручки?


Парні срібні обручки не вимагають особливого догляду


Чи варто купувати срібні обручки?
 

Срібна обручка – цікавий та незвичайний вибір весільної прикраси. В Європі це досить модно вже тривалий час, зараз і в Україні велика кількість молоді обирає саме срібло для своєї церемонії.

Майстерня «Eva Silver» пропонує вам можливість купити срібні парні обручки в багатьох варіантах дизайну, зокрема, в комбінації срібла + золото.

Чому срібло – це найкращий вибір?

Підбираючи обручку, багато хто не може зважитися – срібло чи золото. На смак і колір, звичайно, товариша немає.

Однак, у срібла є безліч переваг:

  • Зовнішній вигляд прикрас. Срібло – вишуканий метал, який підходить як для повсякденного носіння, так і для виходу у світ. За своїми властивостями воно нагадує біле золото або платину, при цьому є більш дешевшою альтернативою;

  • Мінімальний ризик придбання підробки. При виборі прикрас із золота чи платини потрібно бути уважними, тому що ці матеріали часто підробляють. Срібла на планеті досить багато, ціна його невелика, тому підробляти срібні прикраси немає сенсу;

  • Цілющі властивості. Не всі знають про те, як різноманітні ефекти забезпечує срібло. Воно має бактерицидний ефект, допомагає усунути головний біль, знизити тиск. Зазначається, що срібло має навіть заспокійливий ефект;

  • Невисока вартість. У порівнянні навіть із позолоченим сріблом звичайне срібло коштує помітно дешевше. Що вже казати про «шляхетні» метали – золото та платину. Парні весільні обручки обійдуться в 4-5 разів дешевше, ніж золоті;

  • Міцність та довговічність. При належному догляді кольє з ім'ям із срібла прослужить вам довгі роки. Срібло досить міцне на злам та розрив. Тому пошкодити обручки буде непростим.

Доглядати срібло нескладно – для цього можна використовувати нашатирний спирт або невелику кількість зубної пасти.

Як доглядати срібні обручки?

Парні срібні обручки не вимагають особливого догляду – «Єва Сильвер» виготовляють прикраси із високопробного срібла (925 проба), тому навіть при повсякденному носінні воно не деформується, не змінює колір. У деяких виняткових випадках обручка із срібла може трохи потемніти – боятися цього не варто.

  • Догляд за прикрасами досить простий (якщо немає потемнінь). У невелику кількість теплої води додайте рідкого мила та зробіть мильний розчин. Ретельно прополосніть у ньому прикраси, а потім витріть їх м'якою замшевою серветкою. Підійде також мікрофібра. До прикрас не слід застосовувати жорсткі зубні щітки, наждачний папір та абразивні засоби (наприклад, зубний порошок).

  • Якщо прикраса потемніла, її спочатку потрібно помити в теплій мильній воді, а потім протерти серветкою з нашатирним спиртом. Коли всі потемніння видалено, достатньо промити кулон із срібла під проточною водою.

  • Інтенсивні потемніння можна видалити за допомогою зубної пасти та м'якої (обов'язково м'якої) зубної щітки. Обережно почистіть виріб і промийте його проточною водою, щоб видалити залишки пасти.

Також ви можете використовувати для догляду за сріблом спеціальні засоби, вони продаються в інтернеті або в ювелірних майстернях.

Де вибрати срібну обручку?

Купити срібну обручку ви зможете на сайті виробника «Eva Silver». Представлений широкий асортимент прикрас, не тільки обручок. Тут ви знайдете кольє, каблучки, брошки та інше.

Доставка здійснюється «Новою поштою», а сплатити посилку можна при отриманні або онлайн за допомогою інтернет-банкінгу. При замовленні на суму від 2 тисяч гривень ви отримуєте у подарунок безкоштовну доставку, а при замовленні на 5 та більше тисяч – безкоштовну кур'єрську доставку.

Аби замовити срібні парні обручки, достатньо оформити покупку через кошик або зателефонувати менеджерам за телефоном +38 (073) 925-5-925.



Схожі матеріали:
👁 875
Категорія: Прес-реліз
Теги: золото, обручка, срібло




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ