Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2023

Гороскоп на 12 березня 2023 року: що обіцяють астрологи


Телець може відчувати серйозні сумніви, що заважатимуть йому прийняти якесь важливе рішення


Гороскоп

Овен

У душі Овна прокинеться як великий стратег, так й великий тактик. Навіть не думайте відмовити його від будь-яких задумів. Все, що Овен задумав у цей день, він прагнутиме здійснити будь-якими можливими способами.

Телець

Телець може відчувати серйозні сумніви, що заважатимуть йому прийняти якесь важливе рішення. Зірки схиляють його ретельно зважувати кожен крок. Натомість коли рішення буде прийняте, то від сумнівів не залишиться і сліду, а будь-які спроби змусити Тельця згорнути з обраного ним шляху ні до чого не приведуть.

Близнюки

Близнюки будуть схильні виявляти неабияку впертість – причому з будь-якого, навіть найменшого, приводу. Переконати їх у чомусь в цей день буде дуже важко, та, по суті, і не потрібно. Швидше за все, вже через день-другий причина суперечки здасться самим Близнюкам дрібною та смішною.

Рак

Рак може відчувати певну незадоволеність своїм статусом. Втім, невдоволення це буде не гостре, тим більше, що справи повинні загалом йти непогано. Однак, інколи у Рака може виникати бажання покращити свій імідж в очах оточуючих. Цього дня Рак справді матиме шанс краще зарекомендувати себе в очах начальства.

Лев

У Лева цілком може загостритись материнський (ну, або батьківський) інстинкт. Не дивно, якщо протягом дня вам неодноразово спадатимуть в голову думки про продовження роду та зміцнення стосунків з коханою людиною. Цього дня Лев має шанс вивести свої відносини на новий рівень: прийняти рішення про те, щоб створити сім’ю або завести дитину.

Діва

Діва з одного тільки спортивного інтересу готова буде наполегливо доводити оточуючим будь-яку свою думку, якою б безглуздою вона не була. Вступати з нею з цього приводу в суперечки – справа абсолютно марна. Тим більше, що через пів години Діва з тим самим запалом може почати доводити зовсім протилежне.

Терези

Терези будуть наполегливо йти до своєї мети. Навіть не намагайтеся умовити Терези відступитися від своїх задумів – вони сприймуть це як невдалий жарт. А якщо і відступляться, то тільки для того, щоб підійти до своєї мети з іншого боку. У будь-якому випадку у Терезів великі шанси ґрунтовно покращити своє фінансове становище.

Скорпіон

У цей день Скорпіон буде готовий переконати оточуючих у своїй правоті! Інше питання, навіщо це Скорпіонові потрібно? Чи не краще витратити цю енергію на досягнення реальних цілей? А якщо у цей день і доводити щось оточуючим, то краще не свою правоту, а свою незамінність. І не будь-кому, а начальнику, від якого залежить кар’єра та зарплата.

Стрілець

Стрілець може з подивом виявити у собі незвичайну гнучкість та дипломатичність. З боку це може навіть здатися поступливістю та небажанням відстоювати свою позицію. Якщо Стрілець і погодиться з чужою думкою, то зробить це виключно для того, щоб позбутися опонента. Вчинить він все одно по-своєму.

Козеріг

День у Козерога може пройти у нескінченних розмовах та дискусіях ні про що. І не те щоб Козерогу було життєво важливо довести якісь зі своїх думок. Швидше робитиметься це буде з простого спортивного інтересу. 12 березня Козеріг готовий азартно доводити будь-яке безглуздя, в яке і сам не особливо вірить. З цієї причини сперечатися з ним цього дня – справа пуста.

Водолій

День у Водолія обіцяє пройти під знаком підвищеної активності. Щобільше, своєї власної активності Водолію здасться недостатньо, тому він зробить усе, щоб якось запрягти у свої справи оточуючих.

Риби

Рибам варто було б більше часу присвятити спілкуванню з дітьми. Якщо своїх дітей немає, не біда: цілком підійдуть молодші брати, сестри, племінники, ну чи на крайній випадок – сусідські діти. Навіть якщо таке спілкування не принесе жодної конкретної користі, 12 березня воно наповнило б зарядом позитивної енергії.

Схожі матеріали:
👁 505
Категорія: Актуально
Теги: гороскоп, Терези, близнюки, риби, рак, Діва, стрілець, Водолій, скорпіон, лев, овен, телець, Козеріг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ