Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.09.2020

Як вибрати пансіонат для літніх людей?


Причини, за якими люди похилого віку виявляються в цих закладах


Сучасний пансіонат для літніх людей у Львові https://rena-med.com/uk/dom-prestarelyh-lvov/ - приватна установа, створена для перебування людей похилого віку, які потребують проведення реабілітації або медичного догляду. Тут створені всі умови для комфортного перебування: приємний персонал, просторі і затишні кімнати, велика територія з садом і альтанками для приємних і оздоровчих прогулянок.


Сучасний пансіонат для літніх людей у Львові
 

У пансіонаті для літніх людей у Львові постояльці 24 години на добу перебувають під наглядом медичного персоналу, який при необхідності надасть своєчасну допомогу. Також здійснюється контроль за виконанням розпоряджень лікаря, хворим допомагають проводити гігієнічні процедури.

Причини, за якими люди похилого віку виявляються в цих закладах, - найрізноманітніші:
  • вимушена самотність,
  • відмова родичів,
  • втрата близьких.
Так чи інакше, літні, часто немічні, що потребують щоденного догляду люди залишаються один на один зі своїми життєвими проблемами. Незважаючи на те що в країні існує багато державних установ подібного типу, тенденція зростання кількості одиноких у похилому віці не слабшає.

При виборі місця і розміщення свого близького і рідної людину слід звернути особливу увагу на вкрай важливі особливості пансіонатів для літніх і старих людей.

Сучасний і безпечний будинок для літніх людей повинен мати наступні характеристики:
  1. Будівля має бути реконструйована або спеціально побудована для проживання людей похилого віку, як самостійних, так і тих, що мають серйозні проблеми зі здоров'ям.

  2. Відповідати всім вимогам згідно і мати, як мінімум, широкі дверні отвори більш 90 см, безпорогова територія з покриттям, пандуси для переміщення візочників по всій будівлі, систему вентиляції та кондиціонування, поручні в коридорах і санвузлах, ліфти з широкими прорізами для підйому людей на інвалідних кріслах і візках.

  3. Для зручності користування і щоб уникнути нещасних випадків повинні бути обмежувачі на вікнах, спеціальні термоголовки на змішувачах в санвузлах, просторі ліфти з системою виклику допомоги.

  4. Вимоги пожежної безпеки включають наявність пожежних гідрантів, евакуаційних виходів, системи оповіщення з датчиками і сповіщувачами.

  5. Для забезпечення спокійного і безпечного проживання потрібні система відеоспостереження, система палатної сигналізації, нічники синього кольору на рівні підлоги для вказівки горизонту для людей з діагнозом Альцгеймера, виклична сигналізація в ліфтових кабінах, кімнатах, сучасна телекомунікаційна мережа - телефонія, інтернет.

  6. Вимоги до харчоблоку також обов'язкові! Харчоблок повинен відповідати вимогам санітарних норм і правил та мати відповідні сертифікати.
Виконання всіх вищевказаних пунктів говорить про високий рівень закладу і про можливість забезпечити гідний догляд за людьми похилого віку!

Схожі матеріали:
👁 372
Категорія: Прес-реліз
Теги: Допомога, пансіонат для літніх людей, дом пристарілих, пансіонат у Львові




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ