Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2022

Як відбувається процедура розмитнення авто в Іспанії?


Насамперед клієнт має пройти консультацію, і цей початковий етап важливий у процедурі.


розмитнення авто

Щоб провести грамотно процедуру розмитнення авто в Іспанії з країни, необхідно замовляти послугу тільки у фахівців. Процес вимагає особливих знань і тому важливо поставитися до роботи серйозно. Здійснювати розмитнення авто найкраще на законній основі за всіма вимогами процедури.

Два важливі етапи підготовки авто та консультація

Насамперед клієнт має пройти консультацію, і цей початковий етап важливий у процедурі. На початковому етапі клієнта консультують із законодавчих, економічних та інших питань, що пов'язані з розмитненням в Іспанії авто з країни. При цьому питання обговорюються ті, що не входять до ЄС не з пільг.

Після першого етапу здійснюється перевірка машини та всі дані на можливість проведення процедури. Потім фахівці розраховують зразкову суму, яку необхідно витратити клієнту. Після цього компанія з клієнтом приймає рішення про оптимальне виконання завдання.

За консультацією слідує підготовчий процес, який включає підготовку машини за європейським стандартом. Потім проводяться переклади та оригінальні документи, здійснюється доставка автомобіля до країни.

Митні процедури та завершальні етапи

Після того, як підготовка документації пройде успішно і клієнта проконсультують з усіх питань, йдуть інші важливі завдання.

Процедура митного очищення та омологації:
  • Митний брокер отримує документи для розрахунку;
  • Оплата податків та державного мита;
  • Індивідуальна європейська омологація – автомобіль має отримати підтвердження про відповідність до стандартів.
Якщо останній етап пройде вдало, далі автомобіль повинен пройти технічний огляд, щоб отримати потрібні документи, які відправляють до державної служби для іспанського обліку. Звісно, не варто забувати про сплату податків за реєстрацію машини в Іспанії.

Насамкінець залишиться лише пройти завершальний етап, на якому клієнти отримує іспанський документ, знаки та оформлює страховку. Тепер машина має повноцінне право на застосування у дорогах загального користування. Замовити послугу можна на спеціалізованому сайті за вигідною ціною з гарантією надійного та грамотного оформлення процедури.

Схожі матеріали:
👁 489
Категорія: Прес-реліз
Теги: авто, митниця, консультація, розмитнення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ