Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2020

Які послуги надає детективне агентство?


Співробітники приватного детективного агентства "Top Secret" працюють по території всієї України


Кожна велика фірма має у своєму складі службу безпеки. На службу безпеки фірми покладаються функції охорони території підприємства, головного офісу і філій фірми. Охорона території підприємства може включати монтаж системи відеоспостереження і сигналізації і забезпечення роботи цієї системи.

Крім того, служба безпеки підприємства займається захистом від всякого роду підступів конкурентів, будь то промислове шпигунство, диверсії, чорний піар і іншого роду недобросовісна конкуренція.

Проте не кожна фірма може дозволити собі тримати у себе штат співробітників безпеки і в цьому випадку вашому бізнесу може допомогти детективне агентство «Top Secret». https://ts-detective.com.ua/ допоможе в роботі вашої служби безпеки або навіть замінить його як аутсорсинговая фірма. Детективне агентство може зробити такі послуги як перевірка людини на судимість і арешти, перевірка його паспортних даних, отримання відомостей про нього. Це може бути дуже корисно у разі прийому нового співробітника на роботу або перевірки бізнес-партнера. Детективне агенство «Top Secret» працює на території всієї України.


Які послуги надає детективне агентство?
 

Часто у бізнесі виникає необхідність упізнати телефон і адресу фізичної або юридичної особи. В цьому випадку детективне агентство також може вам допомогти.

Якщо фірма хоче придбатидля власного користування уживаний автомобіль на автобазарі, то керівництво має бути упевнене, що автомобіль не числитися у викраденні. Проте перевірити це можна тільки по базі даних, якої немає у відкритому доступі. Проте, якщо ви звернетеся в детективне агентство, то вам зможуть надати подібну інформацію.

Детективні агентства також надають таку специфічну послугу як пошук людини за номером мобільного телефону. Ми допоможемо Вам знайти місце знаходження людини, знайти людину в мережі інтернет, допоможемо знайти викрадений телефон та багато іншого.

У сучасне століття IT- технологій захист даних також грає дуже важливу роль, тому служба безпеки повинна мати при собі підрозділ по інформаційній безпеці. Його завдання - забезпечити збереження даних, захистити сайт фірми від хакерських атак, допомогти захистити базу даних, електронну пошту і аккаунт в соціальних мережах від злому.

Детективні агентства у свою чергу можуть мати підрозділи що спеціалізуються на зломах і хакерських атаках.
Детективні агентства можуть надавати послуги із забезпечення безпеки взлому електронних поштових скриньок і аккаунтів в соціальних мережах від хакерських атак.

Схожі матеріали:
👁 364
Категорія: Прес-реліз
Теги: фірма, детективне агентство, Допомога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ