Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.12.2023

Колишнього нардепа від ОПЗЖ полтавця Іллю Киву ліквідувала СБУ


Ліквідацію зрадника й колишнього нардепа Іллі Киви підтвердив Андрій Юсов, офіцер ГУР


Колишній нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива


Колишнього нардепа від ОПЗЖ полтавця Іллю Киву застрелили в готелі села Супонєво Московської області. В ГУР підтвердили ліквідацію зрадника і колаборанта.

Іллю Киву вистежили й застрелили в готелі «Величъ Country Club» біля Москви. Українські розвідники повідомили, що Ілля Кива був покидьком і зрадником, за що його справедливо покарали.

У Головному управлінні розвідки України підтвердили ліквідацію зрадника Іллі Киви.

Це була спецоперація з покарання колаборанта, якого в Україні засудили до 14 років позбавлення волі. Киву застрелили в чотиризірковому готелі «Величъ Country Club» села Супонєво Одинцовського району Московської області.

Ліквідацію зрадника й колишнього нардепа Іллі Киви підтвердив Андрій Юсов, офіцер ГУР. Він зауважив, що на Киві історія не завершиться.

"Так, це правда - Кива все. Він був найогиднішим покидьком і зрадником України. І така доля чекає на всіх зрадників", - сказав Юсов.

Також джерела СБУ кажуть, що це була спецоперація українських силових відомств. Колаборанта застрелили на День збройних сил України та у День Святого Миколая. І це - гарний подарунок як військовим, так і цивільним.

Так виглядає готель, в якому Киву вистежили й ліквідували спецслужби:


Так виглядає готель, в якому Киву вистежили й ліквідували спецслужби
 

Іллю Киву знайшли застреленим у Підмосков'ї в одному з готелів у середу, 6 грудня. У березні 2023 року Киву позбавили мандата за результатами голосування на засіданні Верховної Ради. Генпрокуратура України звинуватила парламентаря у державній зраді. Суд Львова заочно засудив Киву до 14 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Справа розглядалася за відсутності Киви, оскільки він переховувався в росії. Він продовжував поливати брудом Україну й нести пропагандистську маячню до останніх днів.

Схожі матеріали:
👁 276
Категорія: Актуально
Теги: Ілля Кива, СБУ, війна, ліквідація, колаборант, Гур




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ