Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2019

Купуємо поліпропіленові труби (PPR) та фітинги для них


Усі труби і інші деталі, виконані з поліпропілену, проявляють зносостійкість і не схильні до корозії або гниття


Купуємо поліпропіленові труби

Трубопроводи самого різного типу і призначення в сучасному господарстві України використовуються надзвичайно широко. Вони можуть виконувати функції:
  • водопроводу;
  • каналізації;
  • опалювання;
  • вентиляція і ін.
Тому зрозуміла затребуваність в економіці міцних, довговічних, але при цьому недорогих труб для створення трубопровідних систем перерахованих різновидів.

Про поліпропіленові труби коротко

Труба поліпропіленова aqueduct.com.ua з урахуванням її характеристик, на сьогодні є оптимальним вибором елементу будь-якого трубопроводу побутового призначення. Тим паче, що промисловістю сьогодні випускається і усі інші елементи, необхідні для облаштування трубопровідних систем :
  • обводи;
  • фітинг;
  • заглушки;
  • перехідники;
  • крани і ін.
Усі труби і інші деталі, виконані з поліпропілену, проявляють зносостійкість і не схильні до корозії або гниття, поліпропілен не проводить електричний струм, не пропускає газ і пару. Монтаж поліпропіленових трубопроводів надзвичайно простий, не вимагає зусиль, з'єднання деталей робиться на клею або за допомогою паяльника.


поліпропіленові труби


Придбати усі перераховані деталі і вироби на найвигідніших умовах можна в компанії "Акведук"

Фітинги для поліпропіленових труб

Прокладення інженерних комунікацій - завдання, до якого треба підходити відповідально. Від того, наскільки грамотний вибір комплектуючих, залежить безпека і надійність функціонування водопровідних систем, опалювання, каналізації.

Завдяки пластиковим кріпленням, з'єднувачам забезпечується простота монтажу. Труби стикуються фітингом без необхідності проведення зварювальних робіт. В результаті виходить довговічна і надійна конструкція. Вартість таких виробів нижча, ніж металевих, саме тому вони мають попит при прокладенні як водопровідних трубопроводів, так і систем газопостачання, каналізації, опалювання.

Інтернет-магазин сантехніки "Акведук" пропонує фітинг для поліпропіленових труб українського і європейського виробництва. Співпраця із заводами-виготівниками ведеться безпосередньо. Гарантована лояльна цінова політика.

При виборі враховуйте діаметр і тип труби, вид кріплення і інші експлуатаційні особливості. Якщо вам потрібна професійна допомога, менеджери інтернет-магазину нададуть безкоштовну консультацію і підкажуть вироби з відповідними технічними характеристиками.

Звертайтеся в "Акведук", щоб на вигідних умовах замовити з'єднувачі для ПП труб. Інтернет-магазин потурбується про те, щоб ви отримали товар в найкоротші терміни. Доставка здійснюється транспортними компаніями у будь-яке місто на території України.

Схожі матеріали:
👁 736
Категорія: Прес-реліз
Теги: Труба поліпропіленова, трубопровод, труби, фітінги, труби з поліпропілену




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ