Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.01.2024

Легка броньована машина Flyer 72 Be'eri призначена для роботи у складних бойових умовах


Легка тактична машина Be'eri призначена для роботи у складних бойових умовах та на різноманітній місцевості


Легка броньована машина Flyer 72 Be'eri

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) ввела в експлуатацію нову легку тактичну броньовану машину Be'eri, розроблену з урахуванням особливих вимог військових операцій. Машина є адаптацією моделі наземної мобільної машини Flyer 72 Armored Light Strike Vehicle, розробленої компанією General Dynamics Flyer Defense в США і використовуваної Командуванням спеціальних операцій США.

Легка тактична машина Be'eri призначена для роботи у складних бойових умовах та на різноманітній місцевості. Конструкція бронемашини передбачає центральне положення водія, що дозволяє покращити маневреність та орієнтацію.

На машину встановлюються кулемети по обидва боки водія, що підвищує наступальні можливості. Be'eri досягає максимальної швидкості 150 км/год та підтримує крейсерську швидкість 100 км/год на бездоріжжі.


Легка броньована машина Flyer 72 Be'eri

До технічних характеристик Be'eri відносяться високий кліренс та незалежна підвіска, що дозволяє машині долати різні перешкоди, такі як руїни та піщані ділянки. Амортизатори на кожному колесі є багаторазовими, що дозволяє адаптуватися до різних типів місцевості та ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бойова вантажівка» Humvee 6X6 із двигуном Hellcat V8 потужністю 717 к.с.

Be'eri має вантажопідйомність понад 2500 кг та може перевозити до дев'яти солдатів. Машина обладнана для швидких дій після розгортання з повітря та озброєна кулеметами калібру до 12,7 мм та автоматичною гарматою калібру до 30 мм. Вона також може бути оснащена системою дистанційного озброєння Kongsberg Common Remotely Operated (CROWS II), озброєною одним кулеметом калібру .50, пусковою установкою протитанкових ракет Javelin та чотирма протитанковими ракетами M72 LAW.


Легка броньована машина Flyer 72 Be'eri

Бронемашина розроблена з урахуванням різних оперативних потреб завдяки своїй модульній конструкції, пропонуючи цим нові тактичні можливості для військових операцій у складних умовах.

 


Схожі матеріали:
👁 209
Категорія: Технології
Теги: Бронетехніка, зброя, бронемашина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ