Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.01.2024

Американська високопрохідна бронемашина LAVR Titan-DS витримує обстріл зі зброї калібру 5,45 мм - 7,62 мм та попадання уламків снарядів


Бронемашини LAVR Titan-DS оснащені всім необхідним для успішного пересування на передовій


Американська високопрохідна бронемашина LAVR Titan-DS

Бронемашина LAVR Titan-DS виробництва компанії LAVR International, призначена для активних бойових дій. Бронеавтомобіль виготовлений на базі Ford F-550, що робить його досить просторим. LAVR надійно захищений бронею Titan-DS, яка витримує влучення з гвинтівки M-16 (калібр 5,56 мм) з відстані 10 м.

Бронемашини LAVR Titan-DS оснащені всім необхідним для успішного пересування на передовій. У машині може одночасно перебувати до 8 осіб.

Українські військові вже встигли оцінити бронеавтомобілі LAVR Titan-DS, - «Бійці підкреслюють хорошу маневреність цих авто, а також бронезахист, який рятував військових не лише від куль, а й від уламків танкових снарядів».

Американська високопрохідна бронемашина LAVR Titan-DS

Бронеавтомобілі LAVR Titan відносяться до категорії багатозадачних мінно-стійких машин, призначених для використання у зонах важких бойових дій. Це високопрохідний, добре броньований автомобіль, обладнаний засобами вогневої поразки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коптер-міношукач здатний обстежити великі площі, дозволяючи саперам бачити загальну картину замінованих територій

Броня LAVR витримує обстріл зі зброї калібру 5,45 мм та 7,62 мм, а також попадання уламків снарядів під час мінометного чи артилерійського обстрілу.

Американська високопрохідна бронемашина LAVR Titan-DS

Побудовані бронемашини на базі шасі Toyota Land Cruiser 70, Ford 550 та Dodge Ram. Машини мають V-подібне протимінне днище, що дуже важливо за умов бойових дій.

Рівень бронезахисту цієї комплектації – B6, що витримує попадання з гвинтівки M-16 (калібр 5,56) з 10-метрової відстані. Місткість машини – одночасне перебування до 8 осіб особового складу.
 


Схожі матеріали:
👁 369
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, Бронетехніка, зброя, бронемашина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ