Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2024

Нова самохідна мінометна система КМ120 отримає дальність стрілянини до 13 км, скорострільність 10 вистр/хв.


Система КМ120 вже використовується на самохідному мінометі KSM120, на броньованому гусеничному шасі сімейства К200


Система КМ120 вже використовується на самохідному мінометі KSM120

Компанія SNT Dynamics на замовлення Агентства оборонного розвитку Республіки Південна Корея розпочала розробку нового самохідного міномета для морської піхоти. Новий самохідний міномет замінить старі 107-мм міномети, що возяться, КМ30.

Технічне завдання має на увазі поєднання двох готових елементів – мінометної системи КМ120 Skyfall фірми SNT Dynamics та шасі легкого броньовика KLTV Raycolt фірми Kia Motors.

Система КМ120 вже використовується на самохідному мінометі KSM120, на броньованому гусеничному шасі сімейства К200. Це 120-мм нарізний міномет з напівавтоматичною підзарядкою та максимальною скорострільністю 10 вистр/хв.

Змонтований він на поворотній платформі, що забезпечує круговий горизонтальний обстріл. Діапазон кутів підйому від +45 до +70°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічні сили США проведуть перші військові навчання в космосі, щоб протистояти «космічній агресії» Китаю та Росії

Важить мінометний модуль 1400 кг. Стійкість на вогневій позиції забезпечують висувні опори. Дальність стрілянини звичайною міною досягає 8 км, а активно-реактивною до 13 км.

Новий мінометний комплекс буде обладнано комп'ютеризованою системою керування вогнем. Екіпаж складатиметься з трьох осіб – водія, командира/оператора та заряджає.

Схожі матеріали:
👁 107
Категорія: Технології
Теги: самохідний міномет, мінометний комплекс, міномет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ