Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2024

Нова гусенична бронемашина AMPV M1287 із 120-мм мінометом, забезпечить оперативну вогневу підтримку для успіху наступальних операцій


Міцне гусеничне шасі забезпечує міномету M1287 виняткову мобільність на різних поверхнях, від бруду і снігу до суворого бездоріжжя


Нова гусенична бронемашина AMPV M1287 із 120-мм мінометом

AMPV M1287, нова гусенична бронемашина з мінометом для розгортання у бойових групах бронетанкових бригад армії США. Машина призначена для швидкої та оперативної вогневої підтримки з важких 120-мм мінометів під час наступальних операцій.

Основне місце у бойових можливостях M1287 займає мінометна система M121, 120-мм міномет, відомий великою дальністю стрілянини та універсальністю. Система може вражати цілі на відстані до 7200 метрів, надаючи потужний інструмент для формування поля бою, руйнування сил противника та підтримки маневрів.

M121 здатний стріляти різними типами боєприпасів, що дозволяє йому виконувати широкий спектр тактичних завдань: від стрільби осколково-фугасними снарядами для прямого впливу до застосування димових та освітлювальних снарядів для маскування та подачі сигналів.

Вогневу міць M121 доповнює система управління мінометним вогнем M95, яка значно розширює можливості мінометного розрахунку швидко та точно наводити на ціль та вражати супротивника.

Ця удосконалена система поєднує програмне забезпечення наведення, GPS та засоби зв'язку для швидкого виявлення та ураження цілей, що дозволяє швидко коригувати параметри стрілянини на основі інформації про поле бою в реальному часі. Це гарантує, що M1287 зможе завдавати ударів з найвищою точністю, адаптуючись до динамічних умов сучасної бойової обстановки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удосконалена версія бойової машини Stryker комплектується протитанковим керованим ракетним комплексом Javelin

M1287 вміщує екіпаж із чотирьох солдатів, включаючи одного оператора машини та трьох членів мінометного розрахунку, що забезпечує ефективну роботу як машини, так і мінометного комплексу. Така конфігурація екіпажу дозволяє M1287 швидко реагувати на оперативні вимоги.

Нова гусенична бронемашина AMPV M1287 із 120-мм мінометом

Міцне гусеничне шасі забезпечує міномету M1287 виняткову мобільність на різних поверхнях, від бруду і снігу до суворого бездоріжжя. Така мобільність у поєднанні з вогневою міццю та розширеними можливостями прицілювання робить M1287 найважливішим елементом тактичних операцій, забезпечуючи оперативну вогневу підтримку, необхідну для успіху наступальних операцій.

Схожі матеріали:
👁 236
Категорія: Технології
Теги: зброя, самохідний міномет, мінометний комплекс, міномет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ