Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2024

Удосконалена версія бойової машини Stryker комплектується протитанковим керованим ракетним комплексом Javelin


Модернізований Stryker оснащений M153A4 CROWS-J з великокаліберним кулеметом .50 (HMG)


Удосконалена версія бойової машини Stryker

Удосконалена версія бойової машини Stryker має характерний дизайн корпусу A1 із подвійним V-подібним вирізом (DVH-A1). Модернізований Stryker оснащений M153A4 CROWS-J з великокаліберним кулеметом .50 (HMG) та протитанковим керованим ракетним комплексом Javelin.

Оснащений такою конфігурацією, Stryker отримує можливість вражати цілі, БМП та основні бойові танки на відстані до 4000 метрів, забезпечуючи при цьому безпеку екіпажу всередині бронекорпусу машини. M153A4 CROWS-J спеціально налаштований для одночасної установки однієї трубки Javelin, яка потребує заміни після стрілянини.

Інтеграція вдосконаленої оптики, складної системи керування вогнем та піднятої платформи дозволяє модернізованому Stryker ефективно вражати цілі на великих дистанціях, перевершуючи можливості противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Seaglider, екраноплан на підводних крилах, літає на надмалій висоті 9-18 м над поверхнею води

Конструкція корпусу A1 з подвійним V-подібним вирізом (DVH-A1), використана в Stryker, підвищує його живучість та захист, особливо від вибухів. Ця еволюція дизайну відбиває прагнення до підвищення стійкості платформи у різних сценаріях експлуатації.

Продемонстровані досягнення у озброєнні Stryker, включаючи протитанковий керований ракетний комплекс Javelin, наголошують на його універсальності у боротьбі з широким спектром загроз на сучасному полі бою. Можливість вражати основні бойові танки означає значне покращення наступальних можливостей, надаючи маневреним силам потужний інструмент проти бронетехніки супротивника.

Схожі матеріали:
👁 196
Категорія: Технології
Теги: бойова машина, БМП, Stryker, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ