Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.11.2023

Представлено концепт бойової машини піхоти XM30 нового покоління, що створюється для армії США


XM30 є проривом у військових технологіях завдяки здатності проводити операції як з екіпажем на борту, так і без нього


Бойова машина піхоти XM30 нового покоління

Армія США продемонструвала візуальну концепцію XM30, сучасну бойову механізовану машину піхоти, яка має замінити застарілу БМП M2 Bradley.

XM30 є проривом у військових технологіях завдяки здатності проводити операції як з екіпажем на борту, так і без нього. Ця функція підкреслює стратегічний напрямок у бік більш універсальних та дистанційно керованих бойових засобів.

Розроблений для бою, XM30 може похвалитися можливостями, що набагато перевершують свого попередника, БМП M2 Bradley, який був основним засобом проведення військових операцій США з 1981 року. Bradley, незважаючи на численні оновлення, досягнув своїх меж з точки зору інтеграції сучасної електроніки, броні та захисних систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переносний зенітно-ракетний комплекс Mistral, призначений для поразки гелікоптерів та літаків супротивника

XM30 створюється для того, щоб забезпечити перевагу у ближньому бою. Новий БМП дозволить піхотним відділенням виявляти та знищувати цілі, що знаходяться за межами досяжності противника, тим самим підвищуючи живучість та ефективність сухопутних військ. Інтеграція машини з робототехнікою та напівавтономними системами ще більше підвищує її бойові можливості.


Бойова машина піхоти XM30 нового покоління
 

Очікується, що XM30 значно розширить можливості бойових груп бронетанкових бригад. Його конструкція зосереджена на чотирьох ключових областях: забезпечення передового командування та контролю, чудове ураження цілей, підвищення організаційної ефективності та здатність швидкої технологічної адаптації.

Бойова машина піхоти XM30 є свідченням її прихильності до підтримки технологічної переваги, успішне розгортання XM30 не тільки зробить революцію у можливостях ведення наземних бойових дій, але й забезпечить безпеку та ефективність солдатів у бойових умовах.

Схожі матеріали:
👁 374
Категорія: Технології
Теги: БМП, бойова машина, зброя, Бронетехніка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ