Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.03.2019

Металопрокат - якісний і довговічний будівельний матеріал


Одним з найбільш популярних видів сталевого металопрокату є арматура


За рахунок того, що металопрокат має цілий ряд явних переваг і специфічних особливостей, що вигідно відрізняє його від інших будівельних матеріалів, вироби з металу знаходять застосування в різних областях і сферах виробництва, промисловості, будівництва і так далі.

Представити будівництво сучасних високотехнологічних споруд без використання сталевого металопрокату, а зокрема: арматури, балки, кута, смуги, катанки, листів або труб - практично неможливо. Адже метал це основний елемент металевих і залізобетонних конструкцій. Компанія "Валсімет" - пропонує металопрокат оптом і у роздріб. Уся продукція відрізняється високою якістю.


Арматура
 

Асортимент металопрокату

Основний асортимент металопрокату представлений наступною продукцією
  • балки, арматура;
  • кут, труби;
  • смуги, листи сталеві;
  • кругляк, швелера
  • дріт, сітка
Приміром, сталеві двотаврові балки використовують при будівництві колон, перекриттів, несущих, різного роду і призначення опорних споруд при будівництві мостів, естакад, веж та інше.

А ось сталеві смуги просто незамінні при будівництві захисних споруд. Також смуговий прокат використовують в машинобудуванні і автомобілебудуванні. Для ознайомлення з асортиментом і основними характеристиками смугового сталевого прокату слід перейти на сайт компанії "Valsimet". Тут Ви завжди знайдете актуальну вартість того або іншого виду прокату і його асортименту.

Арматура від компанії «Валсімет»

Одним з найбільш популярних видів сталевого металопрокату є арматура. Будівельна арматура - найважливіший елемент залізобетонних конструкцій. У асортименті компанії представлені різні марки цього матеріалу. Товари цього типу розрізняються по товщині, типу поверхні і покриттю, міцністю на стискування і вигин, а також по марці сталі, застосованою під час виготовлення. Вироби можна застосовувати як у будівництві, так і у виробництві залізобетонних конструкцій.

Їх можна застосовувати при зведенні обгороджувань і захисних споруд. Призначення арматури залежить від її класу і марки сталі.

Якщо треба замовити металеві матеріали, зручніше і вигідніше це зробити в компанії "Valsimet".

Схожі матеріали:
👁 870
Категорія: Прес-реліз
Теги: виробництво, будівництво, труба, металопрокат, Балка, арматура, промисловість, кут




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ