Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.11.2013

На Полтавщині нелюд відправив на "той світ" власну матір


Під час роботи слідчо-оперативної групи на місці події, на тілі покійної були виявлені численні гематоми


На Полтавщині нелюд звіряче забив на смерть власну стареньку матір

До правоохоронців Кременчука надійшло повідомлення про те, що у власній квартирі, що по провулку Г.Бресту виявлено пенсіонерку без ознак життя.

Під час роботи слідчо-оперативної групи на місці події, на тілі покійної були виявлені численні гематоми та множинні переломи.

Стало зрозуміло, що скоєно тяжкий злочин, тому до роботи щодо його розкриття були відразу задіяні досвідчені оперативники та слідчі.

У ході слідчо-оперативних дій міліціонери досить скоро встановили особу, що підозрюється у скоєнні даного протиправного діяння та затримали її.

Вбивцею старенької виявився її 45-річний син. У ході досудового розслідування правоохоронцями встановлено, що між потерпілою та її сином виникла раптова сварка, яка потягла за собою бійку. Чоловік кухонною качалкою завдав матері тілесних ушкоджень від яких остання померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині "Чотирилапі правоохоронці" допомагають транспортним міліціонерам виявляти наркотики

На даний час по факту відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частиною 2 (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). За скоєне горе синові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Прес-служба Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 704
Категорія: Актуально
Теги: перелом, Нелюд, гематома, правоохоронці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ