Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2024

Sentry, компактна система дистанційного виявлення та точного знищення супротивника з безпечної відстані


Sentry автономно сканує, ідентифікує, класифікує, відстежує та оперативно повідомляє про будь-які потенційні загрози


Sentry

Sentry є багатофункціональною інтелектуальною сторожовою платформою, призначеною для підвищення ефективності місії. Як зазначає компанія розробник, це інноваційне рішення адаптоване до вимог сучасного поля бою, забезпечуючи автоматичне виявлення та розпізнавання цілей.

Використовуючи систему цифрової візуалізації (DIS), оснащену можливостями автоматичного виявлення та розпізнавання цілей (ATD/ATR), Sentry автономно сканує, ідентифікує, класифікує, відстежує та оперативно повідомляє про будь-які потенційні загрози, забезпечуючи швидке та ефективне тактичне реагування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботизована інженерна машина RCV-Pioneer здатна пробивати мінні поля, усувати або створювати перешкоди під час штурмових операцій

Sentry, комплексний інструмент, призначений для підвищення операційної ефективності в польових умовах, що поєднує такі компоненти, як стабілізатор панорамування/нахилу X360, зброя з дистанційним керуванням (RAW), DIS з підтримкою штучного інтелекту та сумісність з мобільною одноранговою мережею (MANET) для максимальної роботи.

Sentry

Інтегрована з удосконаленою системою наведення та спільної роботи (ATAK) вона використовує пасивне визначення дальності для включення цілей у загальну оперативну картину, надаючи операторам гнучкість у призначенні завдань або активному управлінні цією системою.
 


Схожі матеріали:
👁 243
Категорія: Технології
Теги: система цифрової візуалізації, зброя, армія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ