Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.11.2018

Соціальний захист жителів Гребінківської ОТГ


За 10 місяців до Гребінківської міської ради звернулось 192 жителі Гребінківської ОТГ


Соціальний захист жителів Гребінківської ОТГПри Гребінківській міській раді діє декілька програм соціального спрямування у 2018 році, а саме: Програма підтримки діяльності Гребінківської районної організації ветеранів, Програма підтримки діяльності громадської організації “Інвалідів та ветеранів союз чорнобильців Гребінківщини”, Програма Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, а також Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ.

Остання з перелічених програм передбачає надання матеріальних допомог незахищеним верствам населення та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

За 10 місяців до Гребінківської міської ради звернулось 192 жителі Гребінківської ОТГ. Всі звернення розглянуто та надано матеріальні допомоги відповідно до рішень сесій та розпоряджень міського голови. Крім того, матеріальна допомога надавалася: воїнам-інтернаціоналістам, які приймали участь у військових конфліктах за межами України, ліквідаторам I-II категорії аварії на ЧАЕС.

Інвалідам та учасникам бойових дій другої світової війни 1941-1945 років видано дві допомоги - до Дня Перемоги та Дня визволення м. Гребінки та Гребінківщини від фашистських загарбників.

Для забезпечення проходження реабілітації дітей-інвалідів з Гребінківської ОТГ в Лубенському міському центру реабілітації дітей-інвалідів профінансовано кошти в сумі 30 тис. 213 грн.

На перевезення окремих пільгових категорій громадян залізничним транспортом районному бюджету для управління соціального захисту населення Гребінківської районної адміністрації виділено кошти в сумі 50 тис. грн., а також кошти в сумі 20 тис. грн. на надання пільг з оплати телекомунікаційних послуг (послуг зв’язку) окремим категоріям громадян.

З бюджету Гребінківської об’єднаної територіальної громади виділені кошти для придбання слухових апаратів 3-м дітям-інвалідам в сумі 86 тис. 50 грн.

З метою забезпечення належних житлових умов Гребінківською міською радою надано однокімнатну квартиру особі з числа дітей-сиріт, яка користувалася правом позачергового одержання житла. Крім того, при Гребінківській ОТГ діє Програма підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників в операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади. Відповідно до цієї програми надано допомоги на вирішення соціально-побутових питань та лікування на суму 27 тис.грн.

Гребінківська міська об"єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 918
Категорія: Соціальний захист
Теги: Допомога, Гребінківська міська рада, ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ