Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2020

Сонцезахисні системи від Хітсан


Оформлення вікон в інтер'єрах має ключове значення


Компанія «Хітсан» є присутньою на українському ринку сонцезахисних систем з 1995 року. За цей період сформувалася команда професіоналів, що досконально вивчила практично увесь спектр переваг потенційних клієнтів, для виконання яких і було відлагоджені безперебійні взаємовідносини з кращими європейськими виробниками. Сьогодні ви можете придбати найкраще, що є у світі сонцезахисних систем, за дуже привабливими цінами.

Дізнатися про нюанси співпраці і ознайомитися з каталогами можна ось тут https://www.hitsan.ua/uk/.


Тканинні ролети
 

Тканинні ролети

Оформлення вікон в інтер'єрах має ключове значення, оскільки джерела світла завжди залучають до себе підвищену увагу. У сучасних дизайнах рідко зустрічається Ампір або Еклектика, тому класичні штори і гардини поступово відходять на другий план. Треба щось сьогоднішнє, що відповідає часу.

Найчастіше в наші дні оформлювачі вибирають тканинні ролети на вікна. На це є дві вагомі причини. По-перше, величезний вибір забарвлень. У цьому плані практично немає обмежень, що дозволяє гармонійно вписати вікно в загальну композицію інтер'єру.

По-друге, неймовірна функціональність. Окрім захисту від сонячного світла, сьогоднішні тканини "уміють" робити ще масу речей, перераховувати які просто немає сенсу. Для більшості хазяйок буде цілком досить згадати, що вони не накопичують пил і відштовхують бруд. Можете уявити собі, скільки проблем знімають тільки дві ці характеристики.

Продовжуючи говорити про функціональність, треба розповісти про моделі, які називають "касетними". Їх відмітною особливістю є наявність направляча, уздовж яких опускається нижня планка. Завдяки цьому тканина досить щільно прилягає до вікна, що дозволяє небоязливо відкривати його навстіж.

Окремо варто згадати новинку ринку - систему COMBO. У просторіччі ще частіше іменують "день-ніч". Замість одного суцільного полотна тут встановлено два, в кожному з яких є прозорі і непрозорі смужки. Переміщаючи полотна один відносно одного за допомогою простого механізму, можна отримати загальновідомий ефект жалюзі. Виглядають такі тканинні роллеты дійсно стильно і незвично. Більше того, з однаковим успіхом їх можна встановити в приміщенні довільного призначення: від офісу до спальні.

Схожі матеріали:
👁 618
Категорія: Прес-реліз
Теги: Японські штори, жалюзі, Рулонні штори, Сонцезахисні системи, Оформлення вікон, Плісе, інтер'єр, Плівка на вікна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ