Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.10.2019

Вибираємо жалюзі або ролети


Прості штори і фіранки давно відійшли на задній план, поступившись місцем сучасним тканинним ролетам і жалюзям


Сучасний інтер'єр повинен бути доповнений не тільки стильними предметами, але і функціональними, завдяки яким вдається досягти комфорту і затишку. Особливо з настанням спекотних днів, багато хто замислюється про те, як захистити приміщення від спекотного сонця, і при цьому створити комфортні умови.

Сьогодні стає все можливим, завдяки широкому вибору жалюзі вдається підібрати на свій смак. Найбільш вдалий варіант, і при цьому привнести в інтер'єр декоративні елементи. Уже в продовж довгого періоду часу жалюзі користуються заслуженою популярністю, адже за своєю функціональністю вони змогли виграти в традиційних штор.


Жалюзі


Вибираючи співпрацю з компанією, клієнту пропонується ряд вагомих переваг:
  • виробництво здійснюється на сучасному обладнанні;
  • завдяки великому досвіду, вдається реалізувати будь-які проекти;
  • в наявності є великий вибір, дозволяючи підібрати вдалий варіант;
  • можливість виготовити термінове замовлення;
  • надання гарантій і післягарантійне обслуговування;
  • вся продукція відповідає висунутим стандартам;
  • виклик майстра здійснюється безкоштовно.

Гідні характеристики продукції

Зручність і функціональність — це не єдині переваги сучасних жалюзі. Такий варіант здатний відмінно вписатися в сучасний інтер'єр, адже завдяки різноманіттю колірних рішень, видів, матеріалів, фактур, розмірів вдається підібрати найбільш вдалий варіант.

Крім відмінних сонцезахисних властивостей, вироби ще й відрізняються високою екологічністю і безпекою. До того ж будь-який варіант віконної конструкції простий і зручний в експлуатації, не вимагає особливих зусиль при догляді. Але напевно самим вагомими аргументом такого рішення є їх здатність пропускати достатню кількість повітря, з чим навіть штори не здатні впорається.

Різноманіття вибору

Сьогодні клієнтові вже не пропонується один варіант, Який не завжди може влаштовувати, сьогодні асортимент зможе задовольнити вимоги самих "вибагливих" клієнтів. Серед різноманіття вибору можна виділити — вертикальні жалюзі, горизонтальні, тканинні ролети, роликові.

Схожі матеріали:
👁 504
Категорія: Прес-реліз
Теги: жалюзі, Вертикальні жалюзі, Горизонтальні жалюзі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ