Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.02.2020

Жалюзі на пластикові вікна, як вибрати, щоб потім не шкодувати?


Сучасні жалюзі на пластикові вікна - переваги і різновиди


Жалюзі на пластикові вікна, завдяки різноманітності доступних технологій і матеріалів забезпечують широкі можливості для втілення цікавих дизайнерських проектів для комфортних умов проживання або роботи. Поєднання практичності і функціональності робить жалюзі упевненим лідером у своїй ніші. Використання такої нехитрої конструкції дозволяє захистити кімнат від променів сонця, сторонніх поглядів, не заважаючи природній циркуляції повітря.

Жалюзі здатні стати повноцінною заміною гардин або портьєр для інтер'єру, або можуть оптимально поєднуватися з ними, стають важливим елементом і ділової атмосфери, і затишної кімнати відпочинку. Придбати жалюзі в Києві та Київській області viknosystem.com.ua/produktsiya/zhalyuzi/ за доступними цінами можна на сайті компанії "Вікно сістем"

Жалюзі на пластикові вікна, як вибрати, щоб потім не шкодувати?
 

Сучасні жалюзі на пластикові вікна - переваги і різновиди

При грамотному виборі жалюзі здатні стати дивовижною прикрасою вікон, приховуючи їх недоліки або дозволяючи насолодитися пейзажем, що відкривається. При виборі жалюзі можна керуватися декількома головними критеріями - текстура, колір, напрям, матеріал, розміри. Моделі, залежно від напряму, можуть бути горизонтальними або вертикальними, також доступні захисні або рулонні рішення. Жалюзі грунтовані на використанні ламелей - смужок матеріалу, об'єднаних за допомогою ланцюжків.

У рух вони наводяться завдяки шнуру управління.

Для квартири зазвичай робиться установка вертикальних або горизонтальних жалюзі. Для звичайних горизонтальних моделей характерні зручність і простота використання, практично не потрібно місце.

Дізнатись які ціни на жалюзі

На сьогодні найбільш поширеними матеріалами при виробництві жалюзі залишаються тканина, метал, дерево, менше поширений пластик. Для просочення тканини в жалюзі використовується спеціальний склад для належних антистатичних якостей і боротьби з накопиченням пилу. Рулонні жалюзі є цілим полотном, що згортається у відповідний короб.

Вибираючи матеріал для жалюзі, необхідно враховувати досить швидке забруднення поліестра, також він легко вбирає вологу. Можливі і проблеми з жаккардом, який через декілька хімчисток може збігтися. Для пластика характерна простота обслуговування, чищення, стійкість до деформацій і запахів. Жалюзі з дерева вважаються найбільш безпечними для екології, але і вартість у них вища за інших. Металеві жалюзі не втрачатимуть свій колір, не вигорають, але при протязі можуть гриміти.

Жалюзі на пластикові вікна - що слід знати перед установкою

Для правильного розрахунку розмірів важлива допомога компетентного фахівця, адже жалюзі негабаритів після купівлі виправити вже буде неможливо. Але і окрім цього слід враховувати деякі перевірені рекомендації:
 
- Кріплення вертикальних жалюзі можливо усередині отвору або до стіни над вікном.

- Між вертикальним жалюзі і підлогою мінімально допустима відстань складає 5 см

- При кріпленні до стіни ширина вертикальних жалюзі має бути підібрана, щоб вони заходили за кордон вікна мінімум на 10 сантиметрів.

- При кріпленні жалюзі у віконному отворі, для розрахунку довжини слід відняти 2 сантиметри з висоти отвору, щоб жалюзі не зачіпали підвіконня.

- Для жалюзі може бути передбачене ручне або автоматичне управління пультом д/у.

- Перед замовленням вертикальних жалюзі необхідно визначитися, на яку сторону розсуватимуться.

Металоплатикові вікна в Києєві можна придбати viknosystem.com.ua в компанії Viknosystem, яка забезпечує привабливі можливості вибору і купівлі пластикового  вікна. Професійні консультації, перевірені матеріали, точність розрахунків і виробництва - обов'язкові умови для успіху на сучасному ринку.

Схожі матеріали:
👁 495
Категорія: Прес-реліз
Теги: жалюзі, пластикові вікна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ