Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2017

Суддя Гребінківського районного суду розповіла про свій робочий день


Робочий день судді


Суддя Гребінківського районного суду Шевченко Віра МиколаївнаСуддя Гребінківського районного суду Полтавської області Шевченко Віра Миколаївна, розповіла про свій робочий день»:

"З радістю продовжу розповідати Вам про те, чим наповнені робочі дні судді.

Сьогодні останній робочий день тижня – п’ятниця. Зазвичай, цей день вільний від слухань та не від роботи в цілому.

Насамперед, опрацювання поштової кореспонденції, після чого продовжила готувати повні тексти судових рішень. Кожна справа індивідуальна та потребує чіткого формулювання правових позиції.

Однак щодня є інші нові справи, вирішення питання про відкриття провадження в яких інколи займає чимало часу. Крім цього, безліч різних клопотань постійно надходить у справах, які вже перебувають у провадженні. Завершую робочий день аналізом виконаної роботи.

Протягом всього тижня мені було приємно ділитися з Вами розповідями про свої робочі будні. Маю надію, що Ви переконалися в тому, що робочі дні «судді» є такими ж звичайними, як і представників інших професій.

Сподіваюсь, що мета нашого проекту «Відкритий суд» була досягнута та Ви зрозуміли, що кожний суддя – це окрема особистість, і той шквал критики та звинувачень, які поширюються наразі у засобах масової інформації стосовно суддів України не потрібно сприймати як характеристику всіх без виключення.

Наприкінці хотілося б процитувати Конфуція та побажати кожному: «Знайдіть роботу, в яку закохаєтесь, і вам більше не доведеться трудитися жодного дня в житті».

Попереду довгоочікувані вихідні, тож гарного Вам настрою!"
 
Суддя Гребінківського районного суду Шевченко Віра Миколаївна


Схожі матеріали:
👁 1154
Категорія: Актуально
Теги: суддя, Шевченко Віра, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ