Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.01.2024

Тепловізійний приціл ThermoSight HISS-HD – ідеальне рішення для снайперів при стрільбі на дистанціях понад 2200 метрів


HISS-HD - ідеальний варіант для снайперів на далекі дистанції та місій, пов'язаних із розвідкою


Тепловізійний приціл ThermoSight HISS-HD

Teledyne FLIR Defense представила свій новий інноваційний тепловізійний снайперський приціл ThermoSight HISS-HD. Маючи виняткові можливості, цей легкий і високопродуктивний тепловізійний приціл дозволяє стрілкам з винятковою точністю виявляти, ідентифікувати та вражати цілі на дистанціях понад 2200 метрів.

Розроблений з урахуванням безшовної інтеграції, тепловизионный приціл HISS-HD, що прикріплюється, можна легко встановити на будь-який інтерфейс MIL-STD-1913 перед існуючим прицілом. Він сумісний з різними денними прицілами та збройовими платформами, оснащений оптикою дальньої дії та дисплеєм високої чіткості, що забезпечує виключно чітке зображення як для снайперів, так і для кулеметних розрахунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідувальний безпілотник RQ-35 Heidrun, дальність дії 30 км, тривалість польоту до 2,5 годин

Роб Тарантіно, віце-президент компанії Teledyne FLIR Defense заявив, - «Новий ThermoSight HISS-HD - це неперевершений вибір для стрільців, яким потрібен універсальний і легкий тепловізійний приціл, що збільшує їхню дальність і точність. З HISS-HD ми використовували нашу тепловізійну технологію, щоб надати стрілкам чудовий інструмент для ідентифікації та ураження цілей у будь-якому місці та у будь-якому середовищі».


Тепловізійний приціл ThermoSight HISS-HD

HISS-HD - ідеальний варіант для снайперів на далекі дистанції та місій, пов'язаних із розвідкою, захистом сил, спостереженням та передовим спостереженням. Завдяки додатковому пульту дистанційного керування HISS-HD підвищує стабільність зйомки, зменшує кількість видатних рухів і налаштовується для віддаленого спостереження. Це унікальне поєднання дальності стрілянини та далекого ураження цілей дає стрілкам неперевершені можливості переваги у будь-якому оперативному сценарії.

Teledyne Technologies - провідний постачальник складних продуктів та програмного забезпечення для цифрової обробки зображень, приладів, аерокосмічної та оборонної електроніки, а також інженерних систем.

 


Схожі матеріали:
👁 210
Категорія: Технології
Теги: снайперська гвинтівка, снайперснайперський приціл, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ