Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2013

У пасажира електропотягу транспортні міліціонери вилучили 24 набої


Як пояснив правопорушник, дані патрони знайшов у лісосмузі поблизу одного з сіл Харківської області


У пасажира електропотягу транспортні міліціонери вилучили 24 набої

Під час супроводження приміського електропоїзду співробітники лінійного відділу на ст. Основа за вчинення правопорушення за ознаками ч.1 ст.178 КУпАП виявили громадянина, який до того ж, ще й незаконно зберігав 24 малокаліберні патрони.

51-річний мешканець Луганської області, слідуючи приміським електропотягом «Савинці-Харків», розпивав спиртні напої. На зауваження працівників міліції, щодо заборони вживання спиртних напоїв у громадському місці, громадянин не реагував та протиправні дії не припинив.

В ході складання адміністративного протоколу в присутності понятих правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка 24 малокаліберні патрони. Як пояснив правопорушник, дані патрони знайшов у лісосмузі поблизу одного з сіл Харківської області та хотів у подальшому  збути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині у ДТП загинули два молоді хлопці


Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 819
Категорія: Актуально
Теги: Електропотяг, патрони, Савинці, харків




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ