Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.09.2017

Учасникам проваджень у сімейних справах


Психолог громадської організації «Анатомія шлюбних стосунків»: м. Гребінка, пров. Гоголя, 13


Учасникам проваджень у сімейних справахГребінківський районний суд Полтавської області нагадує, що з метою врегулювання сімейних конфліктів та збереження сім’ї Ви можете звернутись за безоплатною допомогою психолога громадської організації «Анатомія шлюбних стосунків» (м. Гребінка, пров. Гоголя, 13, моб. тел. голови громадської організації, психолога Туманевич Лариси Геннадіївни (099) 185-29-93, e-meil: [email protected]).

Звертаємо Вашу увагу, що, на жаль, суд обмежений у своїх можливостях щодо вжиття заходів до примирення сторін, зокрема, тільки шляхом надання подружжю строку для примирення у справах про розірвання шлюбу.

Однак, яким чином, Ви використаєте такий строк залишається питанням Вашого розсуду.

Очевидно, що подружжю, яке наштовхнулось на проблеми у шлюбних стосунках, в тому числі, насильства у сім’ї, необхідна, зокрема, професійна допомога психолога у вирішенні таких питань.

Судді не володіють спеціальними знаннями з вказаних питань. Вирішення спору по суті, притягнення до відповідальності особи, яка вчинила насильство в сім’ї, не усуне самих причин конфлікту, а може породити нові проблеми, зокрема, забезпечення належного виховання дитини та участі у цьому процесі кожного із батьків, які розірвали шлюб.

Маємо надію, що Ви не знехтуєте ще однією можливістю зберегти Вашу сім’ю.

Схожі матеріали:
👁 923
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: шлюб, сім'я, Гребінка. суд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ