Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2020

Вигідна заправка картриджів у Львові


Компанія «Форвард-прінт» - це якісна заправка картриджів для принтерів і МФУ


Компанія «Форвард-прінт» займається ремонтом оргтехніки та заправкою картриджів у Львові із застосуванням сертифікованих витратних матеріалів, спираючись на професіоналізм досвідчених майстрів, які забезпечують бездоганну якість послуг без прихованих платежів і переплат!

У компанії «Форвард-прінт» досвідчені професіонали займуться рішенням вашої проблеми, а значить, ремонт принтерів, ноутбуків, комп’ютерів та заправка картриджів https://fp.lviv.ua/zapravka-kartrydzhiv/ буде виконано надійно і швидко.

Компанія «Форвард-прінт» - це якісна заправка картриджів для принтерів і МФУ, можливий виїзд: Samsung, HP, Canon, Xerox, Brother, Kyocera, Panasonic, OKI та ін. В заправці застосовується тільки оригінальний тонер. Картриджі які заправили професіонали, йдуть з гарантією на весь цикл використання.

Сучасні принтери функціональні і не вимагають при використанні від власника особливих знань в технічній галузі. Тому ними легко користуються як студенти, так і співробітники будь-якого офісу. А в домашніх умовах скористатися принтером зможе навіть дитина.


Вигідна заправка картриджів у Львові
 

Що стосується заправки лазерних картриджів, то фахівці компанії «Форвард-прінт» зроблять регенерацію (огляд, чищення, а при необхідності заміну) деталей заправки картриджа.

Щоб не сталося з вашою технікою — не панікуйте і не робіть неправильних вчинків. Просто зателефонуйте майстрам компанії «Форвард-прінт», або залиште свій номер телефону на сайті у відповідному вікні, і будь-яка проблема вирішиться в найкоротші терміни!

Скільки заправок може витримати лазерний картридж?

Відзначимо відразу, що відповісти відразу, скільки циклів заправки витримує один картридж, практично неможливо. Для відповіді на це питання доведеться враховувати ряд самих різних умов: від бренду виробника до загального стану резервуару.

Останній з цих факторів — найбільш важливий. У міру використання і при частих перезаправках зношується корпус місткості і його основні рушійні механізми.

Механіку можна замінити або відновити, а ось при зносі корпусу по суті настає «смерть» всього картриджа. Але поговоримо про все по черзі.

Першим зазвичай виходить з ладу деталь, яка називається фоторецептор. Це деталь, на яку припадає значне механічне навантаження. Функція фоторецептора (його також називають Фотовали) - нанесення порошкового тонера на папір при друці. Зазвичай замінюють цю деталь уже через 2-3 заправки. До іншим замінним вузлів відносяться магнітний і гумовий вал, а також ракель і поролонові ущільнювачі.

Для зносу механіки лазерного картриджа характерні наступні симптоми:
  • На носії при друку спостерігається сіруватий фон (несправний магнітний вал);
  • На надрукованому зображенні видно вертикальні смуги (справа може бути як у фоторецепторі, так і в Ракеле);
  • Тонер розсипається в принтер (зносилися ущільнювачі).
Як правило, картриджі витримують 2-3 відновлення, кожен з яких включає в себе в середньому 2-4 цикли заправки.

Кваліфікація інженера-заправника — ще один фактор, що впливає на працездатність окремо взятого картриджа. Чим акуратніше буде виконана вся робота, тим довше виріб прослужить. Будь-яких грубих втручань, будь то збільшення діаметра отворів свердлом або відпилювання частин корпусу, краще не допускати. На жаль, часто майстри не відрізняються акуратністю і тільки псують картридж.


Вигідна заправка картриджів у Львові
 

Ще одна важлива умова — вибір сумісного тонера. Якщо заповнити бункер невідповідним порошком, це відіб'ється як на якості зображення, так і на загальному стані картриджа. Крім того, прийти в несправність може і сам принтер або МФУ.

Тюнери можуть бути як оригінальними, тобто тими, які засипаються в фірмові картриджі, так і виготовленими за ліцензією сторонніми виробниками, тобто сумісними. Перші коштують дорожче, але їх якість гарантована самою компанією-виробником. Якщо кошти дозволяють, краще вибрати саме їх.

Ім'я бренду також впливає на можливість заправки картриджа. Так, продукція Xerox, Epson і Samsung вважається однією з найбільш «недружніх» до частого ресайклінгу. Ці картриджі заправляються зазвичай 4-7 разів.

Зворотний приклад — оригінальні витратні матеріали Canon. Деякі з цих картриджів можна вважати справжніми довгожителями: їх корпусу переносять і 10, і 15 циклів перезаправляння. Навіть більше: в практиці інженерів-заправників зустрічалися випадки, коли з одного картриджа Canon вдавалося «вичавити» понад 20 заправок.

Ресурс однієї місткості з тонером складає в середньому близько 5-8 заправок і залежить від вихідного стану контейнера, професіоналізму заправника, якості тонера і в деякій мірі від марки виробника.

Схожі матеріали:
👁 408
Категорія: Прес-реліз
Теги: Львів, заправка картриджів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ