Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2017

Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті МАН


10-12 лютого в м. Полтаві відбувався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт


Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті МАН10-12 лютого в м. Полтаві на базі Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка відбувався ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Команда учнів Гребінківського району складалася з 6 осіб, які представляли свої наукові роботи у шістьох наукових секціях: «математики», «української мови», «української літератури», «літературної творчості», «медицини» та «електроніки і приладобудування».

В обласному етапі конкурсу-захисту в секції «Літературна творчість» почесне ІІІ місце виборола учениця 10 класу Гребінківської гімназії Шевченко Владислава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни

Відділ освіти, молоді та спорту щиро вітає ученицю та її наукового керівника Устіловську Т.О. з перемогою. Зичимо Владиславі й надалі наукових успіхів і наснаги, максимального розвитку своїх творчих здібностей. Висловлюємо вдячність  Тетяні Олексіївні за підготовку та гідний виступ її учениці у конкурсі-захисті МАН.



 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 915
Категорія: Шкільний екран
Теги: Устіловська, Гребінківщина, шкільний екран, літературна творчість




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ