Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.07.2020

Власний бізнес - це просто: що для цього потрібно


Відкрити свій бізнес, заснований на задоволенні потреб людей у ​​веселих і приємні речах, досить просто


Про власний бізнес мріє багато хто, але далеко не всі можуть уявити собі, чим хотіли б зайнятися. Одним з найбільш перспективних напрямків можна назвати друк на кружках, футболках, чохлах і так далі: люди все частіше хочуть виділятися і зробити це за допомогою індивідуальних речей і аксесуарів найпростіше. Простота поширюється і на сам бізнес: для того, щоб його відкрити, не буде потрібно великих вкладень. По суті, для цього потрібні такі товари для сублімації, як термопрес, принтер з сублімаційними чорнилом і заготовки.



Власний бізнес - це просто: що для цього потрібно
 

До речі, перед придбанням термопресса необхідно визначитися з тим, на яку поверхню буде наноситися зображення. Якщо це будуть плоскі предмети, то підійде планшетний термопрес, а якщо чашки, то спеціальне обладнання для чашок. При бажанні не обмежувати себе випуском однотипних виробів, що розрізняються лише дизайном картинки, то тоді потрібно звернути увагу на багатофункціональні термопреси, в комплект яких входять різноманітні насадки, що дозволяють на одному обладнанні при зміні насадки наносити зображення на різні поверхні.

З урахуванням того, що собівартість готової продукції буде досить невеликою, підприємець зможе отримувати достатньо високий прибуток навіть в звичайний час. При цьому самий пік продажів чашок і футболок припадає на передноворічні дні, на 14, 23 лютого і 8 березня. У ці дні виручка в кілька разів вище. Варто врахувати, що основну частку виручки робить саме продаж чашок і футболок з вітрини, а друк на замовлення роблять лише 5-10% від загальної кількості покупців.

Вдале розташування - це запорука успіху, але для цього зовсім не обов'язково віддавати левову частку виручки за оренду. Невеликий пункт продажу може розміститися на 6-10 м2. Для підключення обладнання буде потрібна електрика. Бажано, щоб приміщення знаходилося в центрі міста, наприклад, недалеко від станції метро і транспортних розв'язок. Хороший варіант - торговий центр, де можна знайти невеликий куточок з високою прохідністю, припустимо, під ескалатором.

Коли знайдено місце і придбано основне обладнання, важливо не забувати про те, що потрібно буде додатково купувати товари. Як і термопрес для сублімації, їх можна знайти в асортименті компанії My Print, яка пропонує все необхідне за вигідною вартістю.

Отже, відкрити свій бізнес, заснований на задоволенні потреб людей у ​​веселих і приємні речах, досить просто, а при наявності надійного постачальника ще і не потребує великих вкладень.
 


Схожі матеріали:
👁 888
Категорія: Прес-реліз
Теги: Відкрити свій бізнес, термопресса, товари для сублімації, бізнес




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ