Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.12.2012

Гребінківські міліціонери захищають законність і правопорядок


20 грудня в Україні відзначають професійне свято працівники органів внутрішніх справ


Гребінківські міліціонери захищають законність і правопорядок

20 грудня в Україні відзначають професійне свято працівники органів внутрішніх справ. Це кінець року, то ж можна підвести підсумки, як спрацювала гребінківська міліція протягом року, точніше за 10 місяців 2012 року, дані за рік будуть пізніше.

За 10 місяців у Гребінківському РВ УМВС України в Полтавській області зареєстровано 2493 заяви та повідомлення про злочини. Із зареєстрованих матеріалів порушено 294 кримінальних справи.

Важлива ланка в роботі по підтриманню законності і порядку в Гребінківському районі - це робота дільничних інспекторів міліції. За цей час дільничні інспектори особисто розкрили 47 злочинів. В середньому кожен з них розкрив 5-6 злочинів.

Крім цього за цей період під адміністративний нагляд взято 6 осіб, до кримінальної відповідальності за порушення адміністративного нагляду притягнуто 3 осіб, до адміністративної від повід альності за даний вид правопорушення - 28.

Ведеться активна робота по попередженню насильства в сім'ї. Винесено 70 офіційних застережень, 1 захисний припис особам, що вчиняють насильство в сім'ї, до адміністративної відповідальності притягнуто 70 осіб.

Всього за цей час співробітниками служби СДІМ складено 989 адміністративних протоколів про порушення. За загальними показниками роботи Гребінківська служба дільничних інспекторів займає 3 місце в Полтавській області.

За 10 місяців цього року в провадженні СВ райвідділу міліції знаходилося 186 справ, на одного працівника навантаження становить більше 10 справ. Закінчено провадженням 70 справ, з них 69 справ направлено до суду з обвинувальним вироком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські школярі будуть вчитися до останньої суботи року

Прокурором та судом постанови про порушення кримінальної справи не скасовувалися, на додаткове розслідування повернута 1 кримінальна справа, у понад 2-місячний термін закінчена теж 1 кримінальна справа. За цей період було затримано 8 осіб, всі вони в подальшому були заарештовані.

Особисто начальником слідчого відділу закінчено провадженням 23 кримінальні справи, які всі направлені прокурору з обвинувальним висновком. На додаткове розслідування справи не поверталися, що говорить про якість проведеного розслідування.

Один з показників роботи міліції - це стан протидії наркотизації населення.

На 20 листопада цього року у райвідділі на обліку перебуває 25 наркозалежних осіб, із яких - 12 - із встановленим діагнозом «наркоманія». За цей рік задокументовано 3 факти злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, 2 факти збуту наркотиків, за якими порушено кримінальну справу та факт зберігання наркотичних засобів, вилучено 1,112 кг особливо небезпечного наркотику - маріхуани.

Також виявлено 6 фактів незаконного посіву нарковмісних рослин, по жодному з них не порушено кримінальну справу у зв'язку з малою і кількістю виявлених кущів рослин, а за 3-а фактами складено протоколи за адміністративні порушення.

Важливий показник роботи райвідділу міліції - це профілактика злочинності і робота з неповнолітніми порушниками. На профілактичному обліку в КМСД Гребінківського РВ перебуває 3 неповнолітніх за вчинення злочинів та відносно яких винесено вирок судом. За цей період оперуповноваженим КМСД райвідділу міліції було розкрито 6 злочинів, вчинених підлітками, за адміністративні порушення було складено 22 протоколи та здійснено 14 виступів у школах району.

Робота міліціонера важка і небезпечна. Вона не припиняється ні вдень, ні вночі. Бажаємо їм у день професійного свята бути справжніми захисниками законності і правопорядку, захисниками наших громадян від злочинних посягань на їхнє життя, здоров'я та майно.

«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 2394
Категорія: Новини Гребінки
Теги: відповідальність, Гребінка. міліція, органи внутрішніх справ, кримінал, наркотики, протокол




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти... На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти...
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ