Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.08.2021

На Полтавщині двоє неповнолітніх хлопців до смерті побили 22-річного юнака


У причетності до скоєння тяжкого злочину поліція та прокуратура обґрунтовано підозрюють двох 17-річних юнаків.


На Полтавщині двоє неповнолітніх хлопців до смерті побили 22-річного юнака7 серпня, близько 6-ї ранку, місцевий житель повідомив до поліції про чоловіка без ознак життя, виявленого у кущах, на одній з вулиць Горішніх Плавнів. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився житель міста, 1999 року народження.

На тілі чоловіка слідчо-оперативна група поліції та медики виявили сліди тілесних ушкоджень. Для встановлення причини смерті призначено судово-медичну експертизу.

Опрацювавши отриману інформацію, розшуківці кримінальної поліції Кременчуцького райуправління спільно з оперативниками Управління карного розшуку Главку поліції та відділу № 2 (Горішні Плавні), встановили обставини злочину та осіб, підозрюваних у його вчиненні.

Юрій Трембіцький, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправління поліції, повідомив:
 
«Оперативники з’ясували, що вночі у загиблого виник конфлікт з компанією молодиків. Між ними зав’язалася бійка неподалік одного із закладів дозвілля. На жаль, чоловік загинув. Протягом дня розшуківці встановили двох 17-річних жителів Горішніх Плавнів, обґрунтовано підозрюваних у спричиненні потерпілому тілесних ушкоджень. Речові докази вилучені».

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, спільно з оперативними працівниками, із залученням спецпризначенців батальйону поліції особливого призначення, затримали фігурантів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідки негоди на Пирятинщині: зламані дерева, потрощені дахи, обірвані лінії електромереж

Слідчі поліції здійснюють розслідування за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. На даний час вирішується питання про повідомлення юнакам про підозру та обрання їм запобіжних заходів. Тривають оперативно-слідчі дії.

За скоєння тяжкого злочину Кримінальний закон передбачає від 7 до 10 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Полтавщини


Схожі матеріали:
👁 832
Категорія: Події
Теги: вбивство, тяжкий злочин, поліція, прокуратура




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ