Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.06.2016

П’ятеро випускників Полтавщини отримали 200 балів на ЗНО з основних предметів


Цьогоріч у Полтавській області 9908 абітурієнтів


П’ятеро випускників Полтавщини отримали 200 балів на ЗНО з основних предметівУ Полтавській області п’ять абітурієнтів здали ЗНО з основних предметів на 200 балів. Про це повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олексій Сидоренко.

“Цього року ми вже можемо підбити підсумки ЗНО з основних предметів — це українська мова та література, історія України та математика. З цих предметів у Полтавській області п’ять результатів ЗНО — 200 балів.

Три абітурієнти області отримали максимальний бал з української мови та літератури — це випускники Полтавського міського ліцею № 1 ім. Котляревського, Полтавська ЗОШ I-III ст.№ 29 та Полтавської гімназії № 30.

На 200 балів ЗНО з предмету „Історія України“ склав випускник Полтавського ліцею № 1. Також максимум на тестуванні з математики отримав випускник Полтавської обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів при Кременчуцькому педагогічному училищі імені А.С.Макаренка”, — повідомив О.Сидоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Літо - 2016»: як на Гребінківщині школярі відпочивають в оздоровчому таборі «Веселка»

Цьогоріч у Полтавській області 9908 абітурієнтів. З них ЗНО з математики складало 5 тис. осіб, а тестування з історії України — понад 7 тис.

Нагадаємо, що початок прийому заяв та документів на денну форму навчання у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти відбудеться 11 липня.

Завершення прийому заяв та документів від абітурієнтів, які проходять співбесіди, екзамени, творчі конкурси відбудеться 20 липня, їх проведення – 21 – 27 липня.

Завершення прийому заяв та документів від вступників, які вступають на основі ЗНО відбудеться 27 липня, оголошення рекомендацій на місця держзамовлення – 1 серпня.

Схожі матеріали:
👁 1355
Категорія: Освіта
Теги: абітурієнт, Полтавщина, ЗНО, 200 балів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти... На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти...
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ