Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2022

240 шкільних автобусів передадуть Україні країни ЄС та Єврокомісія


ЄС виділить 14 мільйонів євро на закупівлю та транспортування ще 120 шкільних автобусів


шкільний автобус

Єврокомісія організувала акцію солідарності, щоб надати українським школярам транспорт для перевезення до шкіл. У межах цієї ініціативи Естонія, Фінляндія, Латвія, Німеччина та Нідерланди передадуть Україні 120 шкільних автобусів.

Про це повідомила пресслужба Європейської комісії.

Також ЄС виділить 14 мільйонів євро на закупівлю та транспортування ще 120 шкільних автобусів, відтак загальна кількість транспортних засобів, які передадуть Україні, сягне 240 одиниць.

Єврокомісія закликає державні та приватні організації в ЄС та за його межами об’єднати зусилля й продемонструвати солідарність, надавши найближчими місяцями автобуси, необхідні для перевезення українських дітей до їхніх шкіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дослідження заради якості освіти: чи шкодить успішності та добробуту учнів і учениць занадто велика кількість стандартизованих тестів?

«Українським дітям потрібні шкільні автобуси. Зараз Європа жертвує на це 14 мільйонів євро. А нам потрібно більше. Тому Єврокомісія організовує акцію солідарності щодо надання шкільних автобусів для України до початку 2023 року. Разом ми можемо допомогти дітям — майбутньому України», — сказала президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Схожі матеріали:
👁 1224
Категорія: Шкільний екран
Теги: шкільний автобус




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ