Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2022

«Барселона» змінює захисника на Левандовського


«Барселона» зацікавлена ​​у підписанні нападаючого мюнхенської «Баварії» Роберта Левандовського.


форвард Роберт Левандовський хоче перейти до «Барселони» з «Баварії»

За інформацією Diario Sport, Левандовський упевнений, що його цикл у мюнхенському клубі вже завершено.

Слід додати, що наступний матч «Баварії» запланований на 6-е квітня о 22:00 за київським часом. У рамках турніру Ліги чемпіонів УЄФА підопічні Нагельсманна позмагаються з «Вільяреалом» у чвертьфіналі. Популярна БК 1хСтавка вважає беззаперечним фаворитом цього протистояння мюнхенську команду. Беттори часто укладають парі в 1хСтавка через прибуткові коефіцієнти та вигідні акції і бонуси від контори. До того ж радять, завантажити додаток від БК на телефон, аби швидко та зручно робити ставки та переглядати кефи. Детальна інструкція, як завантажити 1хСтавка на смартфон за посиланням - https://odds.ru/bookmakers/1xstavka/mobilnoe-prilozhenie-bukmekera-na-android/.

Стало відомо, що форвард Роберт Левандовський хоче перейти до «Барселони» з «Баварії». Про те, що він хоче підписати контракт із каталонцями, 33-річний поляк уже повідомив своє оточення.

У «Барселоні» ж взяли це до уваги. Вони вже розпочали роботу над угодою. Цього сезону польський форвард у 38 матчах забив 45 голів і віддав чотири результативні передачі.

Однак трансфер спробують закрити лише в тому випадку, якщо нападник дортмундської «Борусії» Ерлінг Холанд відмовить синьо-гранатовим.

За даними джерела, каталонський клуб хоче включити до операції американського захисника Сержіньо Деста, яким «Баварія» цікавилася кілька років тому.

Схожі матеріали:
👁 559
Категорія: Прес-реліз
Теги: форвард Роберт Левандовський, барселона, Баварія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ