Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.03.2024

Blueprint постачатиме обладнання для StarCasinò компанії Betsson в Італії


Італія, як і раніше, вважається одним із найбільших ігрових ринків у Європі


StarCasinò

Компанія Blueprint Gaming зміцнює свою присутність на італійському ринку завдяки новому партнерству зі StarCasinò групи Betsson. В результаті Blueprint Gaming надасть свій портфель ігор, відзначених нагородами, гравцям StarCasinò, які хочуть розширити свій досвід за рахунок нових ігрових функцій та відмінних механік.

Від Ріка та Морті до Megaways - ігри, які прийдуть у StarCasinò

Партнерство Blueprint з Betsson гарантує, що продукти постачальника будуть доступними для значної бази гравців у країні. Багато успішних слотів будуть дебютовані в рамках першого запуску, включаючи The Goonies, Rick and Morty Wubba Dub Dub Dub і Ted, всі з яких є фірмовими слотами з унікальним фірмовим стилем, який має і elslots.

Blueprint також обов'язково додасть свої тематичні ігри Megaways, які пропонують тисячі можливих способів здобути виграш, причому лінії виплат змінюються у міру просування гравців з гри. Компанія Blueprint вже сертифікована в AAMS, італійському регуляторі грального бізнесу, та вже представила свої продукти кільком операторам у цій країні.

Нове партнерство з брендом Betsson дозволить компанії Blueprint і надалі залишатися одним із провідних операторів на гральному ринку країни. Хоча Італія дуже суворо ставиться до того, як оператори можуть рекламувати та виходити на її ігровий ринок, такі постачальники, як Blueprint, та такі оператори, як Betsson, віддані місцевим базам гравців та створюють окремі продукти для їх розваг.

Італія, як і раніше, вважається одним із найбільших ігрових ринків у Європі, незважаючи на суворі вимоги до реклами азартних ігор та постійні нападки уряду на індустрію.

Італія продовжує залучати до місцевого ринку сильних представників індустрії

Директор Blueprint Gaming по роботі з ключовими клієнтами на міжнародному рівні Самуель Хаггблом прокоментував партнерство, зазначивши, що StarCasinò є відомим ім'ям на італійському ринку iGaming. Він підтвердив, що Італія залишається ключовим напрямком для Blueprint, оскільки постачальники також прагнуть глобального розширення:
 
"В останні місяці ми значно розширили своє міжнародне охоплення і зробили наші ігри доступнішими для гравців по всьому світу". Італія залишається ключовим напрямком для Blueprint, і ми з нетерпінням чекаємо на постачання нових і існуючих ігор для StarCasinò в найближчому майбутньому".

Ігровий менеджер StarCasinò Марко Стразулла сказав, що репутація та портфель видатних ігор Blueprint Gaming – це розумна інвестиція для казино, оскільки вона прагне розширити свою пропозицію на ринку та надати надійні продукти.

"Зокрема, ми вважаємо, що асортимент фірмових ігор компанії, наземний контент та ігри Megaways стануть чудовим доповненням", - пояснив Стразулла. StarCasinò з нетерпінням очікує можливості надати ігри Blueprint своїм клієнтам у найближчі місяці, сказав він. Раніше StarCasinò уклала аналогічне партнерство зі Stakelogic.

Схожі матеріали:
👁 602
Категорія: Прес-реліз
Теги: StarCasinò




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ