Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2018

Cемінар завідуючих на тему «Мовна і мовленнєва компетенція дошкільника»


В роботі семінару взяла участь методист районного методичного кабінету Бузало К.І.


Cемінар завідуючих на тему «Мовна і мовленнєва компетенція дошкільника»18 травня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти «Сонечко» села Рудка відбувся семінар завідуючих на тему «Мовна і мовленнєва компетенція дошкільника».

В ході семінару педагоги переглянули заняття в різновіковій групі з розвитку мовлення «Пора року. Весна» (вихователь Кононенко О.А.) та виховний захід «Любов врятує світ» (вихователь Кононенко О.А. та завідуюча ЗДО Деркач С.А.), обговорили питання  організації форм мовленнєвої діяльності дошкільників (навчання рідної мови та способів її використання у різних видах діяльності).

В роботі семінару взяла участь методист районного методичного кабінету Бузало К.І., яка довела до відома учасників семінару лист МОН України від 19.04.2018 №1/9-249 та Інструктивно-методичні рекомендації щодо забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти та поставила основні завдання завідуючим щодо організованого закінчення навчального року та організації роботи закладів у режимі оздоровлення дошкільників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мар'янівська школа: Свято Букваря

Завідуючі ЗДО відмітили високу професійність вихователя у проведенні заняття та тісну співпрацю працівників закладу з батьками. Всі отримали величезне задоволення від перебування у дошкільному закладі.

 

Cемінар завідуючих

 

Cемінар завідуючих

 

Cемінар завідуючих

 

Cемінар завідуючих



Схожі матеріали:
👁 1111
Категорія: Шкільний екран
Теги: Сонечко, освіта, Cемінар завідуючих семінар, Рудка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ