Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.01.2022

Чому чоловічі кросівки PUMA такі популярні


При підборі моделі слід розрізняти варіанти спортивного стилю та тренувального типу


Ходіть або бігайте стильно та комфортно з чоловічим взуттям від Puma. Шукаєте дуже зручні та стильні кросівки? Як щодо пари взуття, яке дозволить вам забезпечити достатній захист ваших ніг під час ходьби протягом усього дня? Цей відомий міжнародний бренд із високою репутацією пропонує унікальний вибір чоловічого взуття на вибір. Тож незалежно від того, чи потрібне вам взуття для повсякденних прогулянок чи вам знадобиться щось більш ефективне для тренувань, Puma — це джерело чудового чоловічого взуття.


Чому чоловічі кросівки PUMA такі популярні

Чоловічі кросівки Puma - гарний вибір для:
  • занять спортом,
  • активного відпочинку,
  • повсякденного носіння.

Модні чоловічі кросівки Puma

Вироби мають ефектний та водночас ергономічний дизайн. При підборі моделі слід розрізняти варіанти спортивного стилю та тренувального типу. Перші характеризує простий фасон без зайвих деталей, що робить їх добрим вибором для повсякденного носіння. Другий варіант підходить для відвідування залу та тренувань на відкритому повітрі.

При виробництві спортивного взуття застосовуються сучасні матеріали та інноваційні розробки Puma, що підвищують якість та функціональність виробів

Для комфортного носіння у кросівок Puma, які можна придбати в інтернет магазині INTERTOP https://intertop.ua/catalog/muzhskaya_obuv/brand-puma-good_type-krossovki/, передбачені:
  • регулююча об'єм шнурівка, що враховує індивідуальні особливості будови,
  • посилена п'ята та м'який борт навколо щиколотки.

Популярні моделі Puma

Деякі моделі доповнюються сітчастими вставками, що покращують внутрішню циркуляцію повітря, та покриттям для боротьби із запахом, що допомагає зберегти свіжість.

Технологія iСELL (Inner CELL) – внутрішні компоненти середньої частини підошви амортизують при різких рухах. Енергія удару, спрямована на блок, центральною групою осередків миттєво гаситься, а далі розподіляється на всі боки. Ця інноваційна розробка поряд з іншою амортизаційною технологією duoCELL застосовується при виробництві бігових моделей. Для трейлових кросівок важлива також міцна міцна підошва. Технологія EverTrack забезпечує високий рівень зносостійкості, EverGrip – покращує тягу на поверхнях зі складним рельєфом.

5 причин додати Puma у вашу колекцію кросівок

1.Комфортна колодка забезпечує оптимальний рівень щільності без зайвого тиску на ступню.

2.Майже вічна поліуретанова підошва. Гарантовано не потріскається і не зітре навіть під час регулярних тренувань на асфальті.

3. Великий вибір моделей – є оригінальні яскраві варіанти та стильні однотонні рішення.

4. Якісна натуральна замша довго зберігає презентабельний зовнішній вигляд, добре переносить чищення після сильних забруднень та контактів із водою.

5. Ви забудете про пітливість ніг. Завдяки натуральним матеріалам вашим стопам буде комфортно навіть у спекотні літні дні.

Виробник пропонує моделі приглушених тонів – чорного, синього, сірого та коричневого. У колекціях бренду також є яскраві варіанти червоного, блакитного та фіолетового кольору. Як декор застосовуються нашивки, контрастні вставки та логотип бренду.

З новими кросівками PUMA, створеними для прогулянок вулицями, відвідування тренажерного залу та іншого, кожен чоловік може виглядати як футбольна зірка. Зайдіть в інтернет магазин INTERTOP, та зробіть покупку онлайн вже сьогодні!

Схожі матеріали:
👁 800
Категорія: Прес-реліз
Теги: Чоловічі кросівки Puma, чоловіче взуття, кросівки Puma




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ