Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.01.2023

Чому провідні світові науковці та організації обирають Scopus


Нові відкриття штовхають наукові дослідження вперед


Нові відкриття у сфері штучного інтелекту


Scopus обирають провідні академічні, комерційні та державні установи з 2004 року, щоб поєднати виняткову якість та охоплення даних Scopus з передовою аналітикою та технологіями в одному рішенні. Scopus допомагає:

  • Боротися з піратськими публікаціями та захищати цілісність наукового доробку.
  • Зробити дослідницький процес більш ефективним та результативним.
  • Дозволяє установам підвищити продуктивність, рейтинги та репутацію.
  • Дозволяє інвесторам оптимізувати свої інвестиції.

Виявлення нових тенденцій — охоплення ще ніколи не було таким широким

Що є останнім напрямком досліджень? Хто є провідними експертами? Чи охоплюєте Ви весь спектр передових досліджень? Scopus має широкий спектр наукових даних і літератури, а також інструменти аналізу, які допоможуть Вам випередити конкурентів.

Новий тренд

Нові відкриття штовхають наукові дослідження вперед. Коли новітні дослідження залишаються непоміченими, втрачається можливість спиратися на них і вдосконалювати їх. Крім того, обізнаність про останні тенденції може вплинути на процес прийняття рішень і стимулювати його. Щоб йти в ногу з цими тенденціями, потрібен доступ до бази даних широких, високоякісних досліджень та можливість сповіщати вас про їх появу. Жодна інша база даних не пропонує такого поєднання охоплення та зручності, як Scopus.

Широта охоплення Scopus не має собі рівних

У порівнянні зі своїм найближчим конкурентом Scopus може виділити більш глобальний контент. Scopus як пошукова система для ринків, що розвиваються, ви можете знайти важливі, важливі дослідження, які проявляються в малих країнах (наприклад, очищення води, малярія, забруднення повітря в містах), які ви, можливо, не можете знайти. знайти в інших базах даних. Надаючи ширший спектр наукової інформації, Scopus дає мені змогу краще зрозуміти сферу, яку ви оцінюєте і надаєте повнішу картину.

Є багато причин вибрати Scopus

Для кожного дослідника важливо, щоб матеріали їхнього дослідження легко було знайти, а цитати та посилання можуть бути точно зафіксовані, щоб вони могли враховувати їхній вплив. Scopus підтримує обидві вимоги. Користувач Scopus має право контролювати своє майбутнє і володіти своєю репутацією, а також заявляти про авторство. У наближенні жодної наступної платформи не пропонується такого ж рівня виявлення та можливості виявлення, як Scopus.

Чому Scopus

Scopus може допомогти у вимірюванні ефективності досліджень на індивідуальному або інституційному рівні, допомагаючи приймати стратегічні дослідницькі рішення. Scopus, якому довіряють найбільші навчальні заклади в усьому світі, є джерелом даних для рейтингів Times Higher Education і QS, і його використовують понад 84% зі 100 найкращих університетів.

Журнали Scopus високо цінуються серед науковців, публікація в них гарантує вам успішний початок кар'єри, швидке зростання та авторитет серед колег. Є деякі кроки, які необхідно зробити, щоб стаття була опублікована в журналі — процес не такий простий і доступний, як може здатися. Тому багато вчених звертаються в професійні компанії, що гарантують 100% вірогідність публікації наукової статті, зверніться до менеджерів на сайті https://statti.in.ua/publikaciya-v-zhurnalah-iz-bd-scopus/, вони допоможуть з написанням, а також супроводжуватимуть вашу статтю до того моменту, коли її буде опубліковано і проіндексовано.



Схожі матеріали:
👁 1008
Категорія: Прес-реліз
Теги: наукові дослідження, Науковці, нові відкриття, Журнали Scopus




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ