Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.03.2013

Дачникам радять превірити свої домівки


З приходом весни жителі Полтавщини почали потроху повертатися до своїх дачних будинків, аби підготуватися до нового сезону польових робіт


Дачникам радять превірити свої домівки

Відпочивши за довгу зиму, громадяни з новими силами від’їжджають за місто, проте запал різко зникає, коли будинки зустрічають своїх господарів розбитими шибками, зламаними замками та викраденими речами.

Днями до органів внутрішніх справ Полтавщини вже неодноразово зверталися жертви тих, хто нахабно похазяйнував у їх домівках. Як правило, захист дачних будинків обмежується наявністю одного навісного замка, який можна легко спиляти, а про ґрати можна тільки мріяти.

Жоден власник не застрахований від такого випадку, адже, зазвичай, на зимування він повертається до міста, а безпеку власного майна довіряє отому славнозвісному замку, при зломі якого господар навіть про це не довідається. Адже на дачах життя вирує тільки протягом двох сезонів і тих, хто міг би приглянути за ними, просто немає поруч.

Державна служба охорони радить усім власникам навідатися до своїх заміських будинків та перевірити чи не господарював у них хтось за вашої відсутності. У разі виявлення таких випадків – неодмінно зателефонуйте до органів внутрішніх справ. Адже від швидкості реагуванні на злочини залежить успіх в їх розкритті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змагання першості Гребінківського району з баскетболу

А ми, в свою чергу, вкотре просимо не випробовувати долю, а встановити засоби тривожної сигналізації, які охоронятимуть майно за вашої відсутності протягом 24-ох годин на добу з жовтня по березень. І будьте певні, що у разі спроби зловмисника проникнути до вашого будинку, з награбованим його на порозі чекатиме озброєний наряд групи затримання ДСО.

Тож будьте обачними, навідайтесь до дачних будинків та подбайте про їх охорону заздалегідь.


Схожі матеріали:
👁 1244
Категорія: Актуально
Теги: домівка, дача, Крадіжка, ДСО, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ