Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.09.2020

Де замовити ремонт планшетів у Львові


Неважливо, з якими з неполадок зіткнулися ви - компанія Mobi Aks виконує сервісний ремонт планшетів будь-якої складності


Планшети отримали величезну популярність в останні роки. І це не дивно, адже будучи в будь-якому місці, навіть в транспорті, Ви зможете ознайомитися з новинами в інтернеті, поспілкуватися з друзями або подивитися улюблений фільм. І вам не потрібно для цього тягати з собою важкий системний блок ПК. Але поряд з цими перевагами планшети мають і недолік, ці пристрої дуже хрупкі.

Ремонт планшетів

Планшети (iPad, Galaxy Tab, iConia та інші) постійно використовуються своїми власниками, а також часто падають на поверхню різної твердості. Все це призводить до поломок пристрою. Відремонтувати планшет самостійно досить складно, так як потрібно розуміння конструкції девайса та набір спеціальних інструментів.

Ремонт планшетів у Львові https://mak.lviv.ua/remont-planshetiv є затребуваною послугою. Планшети від Apple, Samsung, Asus, Acer, Sony, Lenovo та прочих виробників часто створюються практично нерозбірними. Однак замінити в них розбитий дисплей, згорілу матрицю, замінити динамік або акумулятор все-таки можливо.


Де замовити ремонт планшетів у Львові
 

Компанія Mobi Aks здійснює ремонт планшетів будь-якої категорії складності. Для виконання технічних операцій по відновленню працездатності Вашого планшета використовується найсучасніше обладнання. Ремонт планшетів у Львові займе не багато часу. Всі операції виконують фахівці, які можуть похвалитися значним стажем. Постійна практика дозволяють орієнтуватися в технічних аспектах всіх моделей обслуговуваних брендів.

Користувачів нерідко насторожують неприємні моменти:
  • відсутність сполучення з Bluetooth-пристроями;
  • втрата сигналу мобільного оператора;
  • тріщини і подряпини захисного скла;
  • слабкий відгук сенсорів;
  • відмова заряджатися у акумуляторної батареї, сильний перегрів або швидка втрата енергії;
  • пропажа звуку з динаміків;
  • недостатня чіткість, контрастність зображення;
  • збої додатків, програмного забезпечення, операційної системи та інше.
Неважливо, з якими з неполадок зіткнулися ви - компанія Mobi Aks виконує сервісний ремонт планшетів будь-якої складності. Клієнтам мінімальні розцінки і пропонуємо за собівартістю запчастини класу Original. Всі операції супроводжує гарантія.

Вартість ремонту

Вартість ремонту планшета складається з вартості роботи і вартості запасних частин.

До початку ремонту фахівці проведуть діагностику несправності планшета, в яку входить:
  • Визначення несправного блоку або вузла;
  • Оновлення програмного забезпечення планшета (при необхідності);
  • Визначення переліку необхідних ремонтно-відновлювальних заходів;
Якщо ви приймите рішення про ремонт планшету, то діагностика буде для вас безкоштовною.

Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ремонт планшетів, обладнання, планшет, Вартість ремонту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ