Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.06.2021

Де замовити торт з ексклюзивним дизайном і смачною начинкою


Одноярусні торти підійдуть для тих, хто відмовився від пишного святкування і вирішив відзначити весілля у вузькому колі рідних і близьких


Яке свято без головного десерту? Торта на замовлення! Ми впевнені, що купувати торти в магазинах вже давно пішло в минуле, і якщо ви дійсно хочете всіх здивувати та отримати справжнє естетичне і гастрономічне задоволення, то краще вибрати торт на замовлення недорого з ексклюзивним дизайном і смачними начинками на сайті Cake Expert Торты на Заказ.

У каталозі Cake Expert тортів ви знайдете найкращі пекарні та кондитерські в Україні, де можна замовити шикарні та модні весільні торти будь-якої складності, торти для хлопчиків і дівчаток різного віку. Тут не забули й про іменинників — замовте святковий торт для дня народження дитини, мами чи тата, вибравши на сайті Cake Expert кондитера свого міста, та оформивши замовлення за своїм ескізом або вибравши торт з каталогу.


Торт на замовлення

Які бувають торти

Одноярусні торти

Одноярусні торти підійдуть для тих, хто відмовився від пишного святкування і вирішив відзначити весілля у вузькому колі рідних і близьких. Невеликі бюджетні варіанти можна оформити гідно і дуже красиво.

Багатоярусні торти

Найпопулярніший варіант оформлення весільного торта. Дизайн можна придумати самим, знайти в інтернеті або попросити допомоги у менеджерів Cake Expert.

Вирішили влаштувати тиху сімейну урочистість в колі найближчих, але торт в кілька ярусів вам просто не подолати? Для таких випадків є фальш-яруси. Це коли один з ярусів торта — неїстівний, декоративний. Зазвичай це пластикова коробка, в якій можуть лежати квіти, кульки, гірлянди й інші прикраси. Зверху на фальш-ярусі розташовується їстівна частина торта. Завдяки цій технології можна зробити красивий, багатоярусний торт для невеликої кількості гостей.

Шоу-торти

Назва говорить сама за себе. Шоу-торт створюється для того, щоб здивувати, шокувати та залишити враження. Такі торти відрізняються масштабом і складним дизайном. Їх зазвичай замовляють на заходи, де передбачається велика кількість гостей, в тому числі на весілля. Шоу-торт — це складна і копітка робота.

"Голий" торт

Варіант для мінімалістів. Просто, але при цьому стильно. Якщо вам до душі такий варіант, то радимо не захоплюватися прикрасою торта різними фігурками, щоб не зробити дизайн громіздким.

Схожі матеріали:
👁 526
Категорія: Прес-реліз
Теги: Торт на замовлення, замовити торти, Торти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ