Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2021

Дитяче пюре. Де купити якісне дитяче пюре?


У shop.hipp.ua ви знайдете будь-які пюре: овочеве, фруктове, м'ясне, рибне та інші види прикорму.


Дитяче пюре в баночках - оптимальний варіант для прикорму і поступового переходу дитини до «дорослої» їжі. Готові до вживання консервовані продукти містять необхідні для повноцінного розвитку мікроелементи і вітаміни, мають приємний натуральний смак і ніжну консистенцію. Завдяки цим якостям малюки швидко звикають до них і їдять з апетитом.

Виробники дитячих пюрешок органічно вирощують фрукти і овочі в екологічно чистих зонах без використання хімічних добрив і пестицидів. Це міжнародний стандарт, якого дотримуються компанії, які дорожать своєю репутацією. Купуючи смачне і корисне пюре в інтернет-магазині Shop Hipp, ви можете не переживати про його якість.
 

Дитяче пюре
 

Склад і види дитячого пюре

Дитяче пюре в баночках для малюків ділиться на дві групи: одно- і багатокомпонентне. У першому випадку до складу входить лише один продукт, наприклад, тільки груша або ніжне м'ясо індички. Багатокомпонентні включають в себе кілька інгредієнтів: банан, яблуко та полуниця і т.д.

Для першого прикорму бажано вибирати однокомпонентне пюре. Якщо у дитини немає ніяких небажаних реакцій на основний продукт, можна поступово привчати його до різних варіантів і сполучень.

Овочі або фрукти - вибирати Вам

Тут є маленький нюанс: молоко мами солодке, і цей смак добре знайомий малюкові. Якщо почати прикорм з дитячих фруктових пюре, є ризик, що дитина потім не захоче їсти пюре з овочів, вони здаються йому позбавленими смаку. Якщо ж пропонувати йому кабачкове або картопляне пюре, він прийме цей смак, то потім можна сміливо радувати його солодким яблучком або персиками. Починайте з монокомпонентних дитячих пюре, щоб дитина відчула смак конкретного продукту, а його травній системі було легше засвоїти нову їжу.


Персики
 

Алергенність - ще один важливий фактор вибору їжі для першого прикорму. Нехай першими продуктами з овочів стануть кабачок, гарбуз, морква, батат, кольорова капуста, а з фруктів - яблуко, груша, банан. Але будь-які, навіть самі низькоалергенні продукти, потрібно вводити повільно і обережно, спостерігаючи за реакцією дитячого організму. Починайте з половинки чайної ложки і доводите до обсягу, який замінить ціле годування. Це за умови, що продукт сподобався дитині, зрозуміло! Якщо дитина раз по раз наполегливо відвертається від ложки з дитячим пюре, не варто «пхати» їй їжу, довіртеся його організму, який краще знає, що йому потрібно. Адже в такому віці у малюків, чий смак не зіпсований різними «Е», «ГМО» і барвниками з ароматизаторами, є особлива «фізіологічна інтуїція».

Для малюків, які вже спробували монокомпонентні пюре, запропонуйте пюре, що складаються з декількох інгредієнтів. Інтернет-магазин ХIПП дитячого харчування пропонує пюре з фруктів, овочів, фруктів і овочів, пюре з додаванням злаків, дитячі м'ясні пюре з гарніром, рибні пюре з овочами або крупами, які стануть справжніми ласощами для дитини і багато інших. Смаків існує цілий спектр: від класичних «Яблуко і груша» або «Рибка з картоплею» до екзотичних смаків.

Схожі матеріали:
👁 401
Категорія: Прес-реліз
Теги: Фруктові смузі, Фруктові пюре, Мясні пюре, Рибо-овочеві пюре, Дитячі супи, Овочеві пюре




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ