Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.09.2019

Дитячий одяг для найменших


Дитячий одяг для малюків


Дитячий одяг для малюків представлений великою різноманітністю, він виготовляється з натуральних матеріалів і буває різних забарвлень. Для того, щоб вибрати модель необхідно правильно підібрати розмір, враховуючи стать і вік дитини. Дитячі сліпи або чоловічки - це комфортні і м'які комбінезончики, які відрізняються зручністю і практичністю. Це оптимальний вибір для новонароджених за рахунок відсутності швів і використання делікатних тканин. Весь товар, який представлений на сайті інтернет-магазину kidopt.com.ua є в наявності. Також ви можете придбати детячий одяг 7 км., м. Одеса, промринок.
 

Дитячий одяг для найменших
 

Особливості чоловічків і бодиков

Зручні чоловічки підходять для новонароджених і діток до трьох років, їх відмітною особливістю є наявність кнопок для простого застібання по усій довжині. У такому одязі кожен малюк почуватиме себе комфортно, в ньому можна грати і активно пересуватися, він не розстебнеться.

Для новонароджених пропонуються практичні моделі чоловічків з антицарапками на рукавах, тому малюк не поранить себе. Виробники пропонують вироби без стоп, з капюшоном і кишеньками, а величезна різноманітність забарвлень дозволяє підібрати одяг, як для хлопчиків, так і дівчаток.

Утеплені боді з довгим рукавом для дітей просто незамінні для холодної пори року, вони м'які, комфортні і практичні. Це кофтина, сполучена з трусиками, в якій малюк почуває себе упевнено не лише під час сну, але і при активному пересуванні.

Вони виготовляються з натуральної бавовни, яка характеризується безпекою, гіпоалергенністью і м'якістю. Для економії можна придбати комплекти боді, оскільки за день можна поміняти декілька штук.

Дитячий одяг для новонародженних

Одяг для новонароджених представлений великою різноманітністю, це всілякі чоловічки, боді, повзунки, сорочечки, комбінезони, шапочки, піжами, пісочники і антицарапки, а також комплекти для виписки з пологового будинку, пледи, конверти і постільне приладдя в ліжечко.

Одяг для малюків має бути не лише практичним та зручним, але і виготовлятися з м'яких і натуральних тканин. Кількість одиниць одягу залежить від того, скільки разів планується прати і можливості використання одноразових підгузників.

Не варто відразу купувати новонародженому багато комплектів, оскільки малюк швидко росте. М'які натуральні тканини приємні на дотик і не викликають роздратування шкірного покриву малюка, добре пропускають повітря і не затримують вологу. Мінімальний набір одягу для грудничка складається з декількох пелюшок, боді і чоловічків, шапочки і чіпця, кофтини і штанців, комбінезона, шкарпеточок.

Залежно від місяця народження малюка необхідно придбати і теплі речі, натільну білизну з довгим рукавом і капюшоном. Для більш старших діток слід придбати маєчки і трусики з гіпоалергенних тканин. Незамінними стануть практичні пелюшки і пледи, якими можна укрити дитину в колясці на прогулянці.

Схожі матеріали:
👁 558
Категорія: Прес-реліз
Теги: дитячий одяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ