Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2013

До початку навчального року на Полтавщині масово закриватимуть школи


На Полтавщині закриють 18 шкіл до початку навчального року


До початку навчального року на Полтавщині масово закриватимуть школи

На Полтавщині закриють 18 шкіл до початку навчального року.

Про це сьогодні на нараді в Полтавській облдержадміністрації повідомив директор Департаменту освіти та науки Полтавської облдержадміністрації Володимир Мірошниченко.

Як пише Уніан, за його словами, ці навчальні заклади планують закрити через низьку наповнюваність учнями. Зокрема, з першого вересня не працюватимуть: одна школа у Козельщинському районі, три - в Лубенському, по одній - в Машевському, Семенівському, Хорольському районах та ін. "Всі учні з цих шкіл вже переведені до інших установ, а працівники працевлаштовані», - сказав Мірошниченко.

У Полтавській облдержадміністрації наголосили, що коли школи закриють, то учнів, які вчилися в них, підвозитимуть до найближчих навчальних закладів на шкільних автобусах. «Ми закриваємо малокомплектні школи в селах. Там вчаться кілька учнів, і яка тут якість освіти!? Усіх школярів до інших шкіл довозитимемо шкільними автобусами. Діти вчитимуться в базових школах із сучасним устаткуванням», - сказав віце-губернатор Олександр Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: На Полтавщині активно здійснюється організація централізованої диспетчерської

За даними ОДА, цього року в перші класи загальноосвітніх установ Полтавської області підуть 13 тисяч дітей. Мірошниченко стверджує, що кількість нових учнів така сама, як і торік.

У цілому ж в області 1 вересня розпочнуть роботу 701 школа.

expres.ua


Схожі матеріали:
👁 1306
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, Мірошніченко, школа, Лубенський. Семенівський, облдержадміністрація, Знання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ