Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.03.2018

Екскурсія до краєзнавчого музею


Даний захід – це спілкування з минулим і традиціями народу,


Екскурсія до краєзнавчого музею Базовий компонент дошкільної освіти спрямовує педагогів на розвиток особистості дитини як основний ресурс, що визначає поступальний рух суспільства. Тому кожен вихователь має вбачати в дитині неповторну особистість, яка потребує творчого розвитку. Важливу роль у цьому відіграє народознавча діяльність дошкільника, крізь яку він пізнає навколишній світ.

Заклад дошкільної освіти «Теремок» орієнтований на розвиток у дітей допитливості, пізнавальної активності та розширення знань традицій і звичаїв українського народу.

31 січня 2018р. вихованці старшої групи «Барвінок» залюбки відвідали музейну кімнату Євгена Гребінки, яка розміщена в міському будинку культури.

Завідувач музею Безвиненко Л.А. цікаво і доступно розповіла дошкільникам про життєвий і творчий шлях нашого земляка, відомого українського письменника, байкаря Євгена Павловича Гребінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Участь учнів школи у Всеукраїнській грі "PUZZLE"

Діти уважно слухали розповідь Людмили Андріївни , розглядали експонати, фотографії, декламували вірші.

Даний захід – це спілкування з минулим і традиціями народу, який має на меті навчити дітей любити Батьківщину, адже ця любов може розпочатися тільки з любові до родини, до своєї оселі, яка з часом перетвориться на любов до рідного міста, природи та свого народу.
 

Екскурсія до краєзнавчого музею


Схожі матеріали:
👁 1017
Категорія: Шкільний екран
Теги: Безвиненко, Барвінок, теремок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ